Vaksinës Tetrakok Udhëzime të për përdorim


Vaksina Tetrakok i plotëson të gjitha standardet ndërkombëtare. Ajo përdoret për parandalimin e sëmundjeve të ndryshme. Ky medikament është më e sigurt se sa të tjera të ngjashme me të.

Përdorimi i vaksinave Tetrakok

Prindërit dëshironi që fëmija i tyre ishte e shëndetshme për të dhe të bëjë çdo gjë të jetë e mundur. Në këtë rast, çdo gjë të rëndësishme dhe sportive, kalitje, ushqim të mirë. Megjithatë, nuk janë sëmundje nga e cila mund të mbrojë vaksinat e bëra vetëm në kohë. Kur fëmija juaj kthehet 3 deri 6 muaj, mjekët sugjerojnë vaksinimi menjëherë të bëjë nga 4 sëmundje. Tetanosi, difterisë, poliomelitit dhe kollës së mirë. Përdorur për këtë vaksinë Tetrakok. Ky medikament, në krahasim me shumë të tjera shumë më të sigurt, ka më pak efekte anësore. Është me rëndësi që përbërja e këtij mjeti janë vrarë virus polio. Nga kjo sëmundje para se të japë ilaçe të lëngshme brenda, por fëmijën ajo mund të nxjerr nga goja ose të vjella. Në përgatitje të lëngshme që përmban dobësuar, por jo të vrarë shumë viruse, në një farë mase përfaqëson një rrezik për fëmijën, nëse ai është i dobësuar, dhe të tjerët. Gjithashtu, për shkak se vaksina është administruar nëpërmjet injektimit, ajo mund të përdoret për fëmijët me stomak të ndryshme dhe probleme të zorrëve. Produkti nuk përmban preservatives merkurit, kështu që nuk mund të shkaktojnë reaksione alergjike. Fëmijët me sistemet imun të dobësuar, shumë Tetrakok mirë, vaksina është e ekspozuar shumë i pastër dhe për këtë arsye e sigurt për ta. 85% e fëmijëve nuk kanë efekte anësore pas kohe pryvyvochnoe.


Megjithatë, me të gjitha cilësitë e mira të drogës, nganjëherë ende jam efekte anësore, të shprehur në rritjen e temperaturës së trupit në sasi të larta. Në vendin e injektimit mund të prodhojnë ënjtje dhe nënshkrimin. Për të parandaluar fenomene të tilla, pak para vaksinimit fëmija mund të japin medikamente antipiretik dhe antihistamine. Disa fëmijë vetëm pas vaksinimit mund të fillojë të fortë qarë që mund të zgjasë disa orë. Nëse fëmija ende ka ndodhur dhimbje apo reagim të ashpër për vaksinimet e mëparshme, vaksina duhet të përdoret aty ku nuk ka asnjë komponent protyvokoklyushnoy. Kjo do të shpëtojë fëmijën nga problemet e panevojshme. Megjithatë Tetrakok - një nga vaksinat më të sigurta. Vaksina Primar bërë me një pushim prej një muaji. Imuniteti shfaqet menjëherë pas injektimit të dytë dhe do të ruhet për 5 vjet. Vaksina në mbarë botën ka qenë përdorur për një kohë të gjatë - më shumë se 15 vjet dhe është përdorur si një nga më të efektshme dhe të sigurt. Në Rusi ajo është përdorur edhe me shumë sukses. Një faktor i rëndësishëm është fakti se të drogës është e kombinuar edhe me vaksinat e tjera të planifikuara. Vetëm ata duhet të bëjnë në vende të tjera dhe, natyrisht, shiringave të tjera. Kur vaksinimi kryhet jo një fëmijë, por shumë njerëz vetëm përdorin bezыholnыy injeksion. Vaksina është krijuar nga bakteret quajtur coca. Me emrin e saj nënkupton se ky kompleks i katër elementeve të marra nga ndarja paralele. Formimi i tillë quhet Tetrakokky. Vaksina vjen në ampula, shishe apo shiringa të veçanta, hala përpunuara kompleks tyre analgjezik që lehtëson procesin për fëmijët. Në çdo rast, pas procedurave mjekësore, kapacitet, veçanërisht shiringa duhet të shkatërrohen. Prindërit e fëmijëve me sëmundje të lindura kronike, është e nevojshme të konsultoheni me mjekun e fëmijës në lidhje me pasojat e mundshme, dhe vetëm pastaj të vendosë - që të vaksinohen, apo braktisin atë. Në fund të fundit gjëja më e rëndësishme - shëndeti dhe siguria e fëmijës. Është e vërtetë se pas vaksinimit, mund të ketë disa efekte anësore, por ato mund të shmangen ose të paktën të lehtësohet duke marrë masa parandaluese. Përfitimet e vaksinimit shumë herë më të mëdha se sa probleme.