Vaksinimi vaksina kundër sëmundjeve pneumonisë


Infeksioni hepatitin është shumë e rrezikshme dhe është parë shpesh në fëmijët deri në 2 vjet si otitis media, meningjit, pneumoni. Vaksina është injektuar në trupin e fëmijës pas 3 muaj të moshës. Por dy vjet duhet të jetë tepër i kujdesshëm. Rritur ose të rriturit e rinj të cilët janë shpesh të ftohtë, dhe personat që vuajnë nga diabeti, astma, ata treguan vaksinën Pneumococcus. Në Rusi në kursin dy vaksina të prodhimit të huaj: SHBA, Franca. Këto barna vыsokoymmunohennыe dhe nuk kanë efekte anësore. Pas 3 muajsh, fëmija mund të administrohet vaksinën Prevenar, e bërë në SHBA, por pas 3 vjet janë të dobishme Pneumo vaksinë. Nuk ka vaksinë nuk ka contraindications. Ajo mund të shfaqet vetëm në vendin e injektimit njollë e kuqe, ajo zhduket pas 2 ditësh, dhe një rritje e vogël e temperaturës. Tregues për vaksinim është vetëm shtyrjen e shfaqjes së sëmundjes së rëndë, dhe pas trajtimit të tij të suksesshme është vaksinimi kundër infeksionit pneumonisë. Ka dy raste ku vaksinimi është vërejtur proceset anafilaktike. Por pas vaksinimit të përsëritura të kjo ka ndodhur. Ky infeksion mund të shkaktojë inflamacion të mushkërive, zemrës, joints, sistemin nervor qendror. Manifestimet më pak të rrezikshme të infeksionit në trup janë: bronkit, otitis media, sinusit. Megjithatë, këto sëmundje nuk ndodhin shpesh. Rastet e vdekjes për shkak të infeksionit pneumonisë. Në vitin 2011 regjistroi në mbarë botën afërsisht 16 milionë. Vdekjeve. Pjesa më e madhe e kësaj liste është dhënë për fëmijët nën 5 vjet. Shumica e vdekjeve të regjistruara në vendet ku vdekshmëria foshnjore është deri në 2 vjet.


Sëmundja është e vështirë nëse ka faktorë të njeriut për infeksionin HIV, anemi qelizë dhe pneumonisë tjetër - i njëjtë infeksion patogjen. Në vendet e zhvilluara, orari vaksinimi është si vijon: 3 muaj është vaksina e parë kundër infeksioneve pneumonisë në 45 muaj - e dyta në gjashtë muaj - tri vaksinimet në 18 muaj të kryer Rivaksinimi (para vaksinimit). Në rrugët e frymëmarrjes e sipërme çdo person Pneumokoku jetojnë, ata bëhen të rrezikshme me një rënie të mprehtë në imunitetin. Dhe ka mikroorganizmave oportune. Infeksioni ndodh nga një person i infektuar me një të shëndetshme. Zhvillimi i sëmundjes në vend të madhe të mjaftueshme për 2-3 ditë. Është e rëndësishme për të gjetur ndjeshmërinë e Pneumococcus futur të drogës. Infeksioni arrin Mukoza e traktin e sipërm respirator, pastaj në gjak apo organit tjetër të lëngjeve dhe fillon të zhvillohet. Ndonjëherë Pneumococcus shtrihet në mukozën dhe duke pritur një kohë të mirë. Në këtë rast, një njeri padashur bëhet një bartës të infeksionit dhe infektimit sëmundje të tjera shpesh fillon të përparojë pas transferimit sëmundjeve virale, ku sistemi imunitar është dobësuar apo pas stresit, hipotermi. Kjo u vu re se fëmijët që ndjekin klubet e fëmijëve ose aktivitetet sportive, janë bartës të infeksionit shumë më shpesh. Infeksioni transmetohet nga pikat ajrore kur rozyazyka, teshtitjes, kollitjes sulmet. Në rrezik janë fëmijët të cilët shpesh vuajnë nën moshën 5 vjeçare, me imunitet të dobët me diabet. Njerëzit e moshuar pas 65 vitesh që jetojnë në shtëpi pleqsh janë më të prirur për infeksion të tjerëve. Zakone të këqija, shtrimin në spital të shpeshta gjithashtu tregojnë anëtarësimin e rrezikut. Ajo meningjiti dhe septicemia shpesh vrasin njerëz. Në 40% të njerëzve të moshuar nuk shërohen, madje edhe gjatë një terapi antibiotike kualifikuar. Të njoftojë personin nga infeksioni më parë e pamundur, ka vetëm një mënyrë për të parandaluar sëmundje - vaksinën tipit. Kjo është sëmundje e rrezikshme virale: SARS, gripi. Ata shkaktojnë dobësimin e indeve epiteliale respiratore, e cila është mjedis shumë të favorshme për zbatimin e Pneumococcus. Më të mirë për të shpenzuar fëmijë dyfishtë vaksinuar kundër gripit dhe infeksioneve pneumonisë nga. Në mënyrë tipike, koha e vaksinimit bie në shtator-dhjetor. Sistemi imunitar është në gjendje për të përballuar me një numër të madh të antitrupave, kur administrohen vaksinat të shumta nga sëmundjet e ndryshme. Vaksina e nevojshme për parandalimin dhe për trajtim. Në trajtim duke përdorur të terapisë së kombinuar është veçanërisht e nevojshme për fëmijët me probleme të frymëmarrjes, astma. Statistikat tregojnë rënie në rastet e fëmijëve të vaksinuar, soothes, ulur numrin e rasteve të bronkit 3 herë, 5 herë pneumonia, shkalla e sëmundjes ARI 3 herë më e ulët në fëmijët e vaksinuar se në jo-vaksinuar. Ka rreth 90 lloje të Pneumococcus. Nëse fëmija pësoi një sëmundje që nuk do të thotë se ai nuk ka nevojë për vaksinim. Imuniteti zhvilluar kundër çdo një specie, dhe prania e një shenjë në historinë e sëmundjes së fëmijës ka kufi për vaksinim. Vaksinimet Pneumo bërë në muskul (trekëndësh). Nga 100 njerëz të vaksinohen 80 njerëz nuk sëmuren, të tjerët mund të jenë të sulmuar infeksion. Kjo është për shkak të shteteve të ndryshme të trupit gjatë vaksinimit, sëmundje kronike dhe faktorë të tjerë. Vaksinat mbrojnë njerëzit nga Pneumococcus rreth 4 vjet. Pas kësaj periudhe, ju duhet Rivaksinimi. B vaksinimi në të rriturit kërkojnë një urdhër të veçantë, e cila hoqi shpretkë, ose janë duke kaluar nëpër transplantet e organeve. Ju nuk mund të hyjë vaksinën nëse ka drogës origjinalitet.