Metoda Veneers si cosmetology më estetike të dhëmbëve


Buzëqeshje të përsosur plotësisht transformon njeriun - ajo do të konfirmojë të gjithë ata që kishin parë ndryshimet në dalje dhëmbësh bashkëbiseduesit. Është thënë se stomatologji sot nuk është në vend, si dhe për probleme të tilla urgjente si defekte në dhëmbë, sot propozoi një zgjidhje cilësisht të ri - veneers dentare.

Cilat janë veneers?

Veneers - kjo është veçanërisht e hollë, por megjithatë shumë i fortë dhe pjatë elegante me materiale të sigurta. Për prodhimin e tyre duke përdorur qeramike, porcelani ose materiale të përbërë - veneers zgjedhin ato që janë më të mirë për pacientin në cilësitë e tij.Si veneers përcaktuara?

Veneers Zbavitje janë para (dmth sipërfaqet e jashtme të dhëmbëve të përparme Ata janë ideale për heqjen e defekteve të tilla të jashtme të dhëmbëve, njollë e smalt, shkatërrimit të saj si pasojë e shkaqeve natyrore ose lëndim Menjëherë para kryerjes së restaurimit të trajnimit terapeutik:.. Shëruar sëmundjet e dhëmbëve, mishrat dhe gojës .

Kjo tregon instalimin e veneers?

Në praninë e dhëmbëve fshirë ose patate të skuqura në sipërfaqe përpara se të kishte vetëm një mënyrë e trajtimit - nofullës. Sot kjo shtrenjta, kohë dhe të pakëndshme një metodë alternative. Veneers mund të fshehin jo vetëm defektet e fituara, por ato që janë në kuadër të devijimit normë, si hapësira të zgjeruara ndërdhëmbësh.


Çfarë më mirë veneers ortopedi?

Jeta moderne, nga njëra anë, kërkon një buzëqeshje të madhe në të gjitha situatat, nga ana tjetër - nuk i jep kohë të mjaftueshme për procedurën e duhur. Buzëqeshje i përsosur sa më shpejt që të jetë e mundur mund të sigurojë vetëm një metodë, dhe kjo është - veneers dentare. Në disa raste, e restaurimit duke përdorur veneers mund të bëhet edhe në një vizitë.

Cilat janë përfitimet e veneers në krahasim me metodat e tjera?

Pjatë porcelani në sipërfaqen e dhëmbëve të duken më të natyrshme. Veneers Dentare përcakton Yekaterinburg, ku nuk ka njollat, njollë dhe trazim xhepat. Kështu, nuk vynyram frikë nga çokollatë, duhan ose kafe ose çaj.


Kostoja dhe jetëgjatësi e veneers

Jeta e shërbimit varet se si me kujdes monitoron higjienës orale pacientit. Nëse të gjitha këto masa do të shërbejë veneers dekada, të gjitha me një kosto dukshëm më e ulët në krahasim me metodat e ortopedike.