Pse imponuar fashë të shtrënguar në këmbë


Fix më të mirë dëmtuar muskujt fashë e ngushtë nën tension për të cilat përdorin fashë elastike. Teknologji përzierja fashë fashë elastike nga teknologjia nadozhenyya zakonisht nuk është e ndryshme. Ajo duhet të jetë fashë e ngushtë në këmbën e tij në rastet e mëposhtme: për të ndaluar gjakderdhje - fashë të shtrënguar, duke shtypur për të rregulluar muskujt dhe ligaments në rast të dëmtimit apo të shtrihen. Bandager metodë në këmbë është i njëjtë: në gju të përbashkët - fashë breshkë që bëjnë divergjente apo konvergjente raunde fashë; në këmbë - mbulon gishtat ose duke i lënë atyre të hapur e tetë fashë mbi kyçin e këmbës dhe pece rreth këllqeve. Kombinimi ekzekutuar i dressings dhe FA SHAT gjemba-tetë. Nëse keni nevojë për fashë të shtrënguar nën tension, është e dëshirueshme për të kryer sportive veçantë fashë. Fashë Drejt shtrirje dhe nuk rregullojmë indeve të plagosur në pozitë. Përveç kësaj, fashë huyazykay nëpër pronat e saj të veçanta rrit rrjedhjen e gjakut në muskuj, rigjenerimin e shpejtë të muskujve të dëmtuara dhe ligaments. Algoritmi bandager fashë elastike. Manipulimi kryhet me formimin e edemë. Më i përshtatshëm kur zgjohen kohë. Para fillimit të punës me zakonshëm, gjymtyrë duhet të mbajë për 20 minuta mbi zemër, duke krijuar një kënd shkallën relative në trup 30. Sigurisht, kjo nuk do të thotë që të mbajë deri në peshë. Në të ju do të duhet për të vendosur një jastëk.


Bent imponojë një pjesë të ngushtë të gjymtyrë të përgjithshëm, duke shmangur wrinkling. Shembur salcë në kohën e manipulimit duhet të jetë jo më 5 cm nga sipërfaqja e trajtuar, përndryshe ju mund të drag fashë. Promovimi i nënshtrohen hap. Iluminizmi në lëkurë nuk lejohet, turne fashë mbivendosje të paktën një e treta. Fashë mbulon sipërfaqe prej 15 cm nen dhe mbi dëmin. Për shembull, në rast të dëmtimit të kyçin e këmbës fiks nga gishtërinjtë në mes të viç. Pas ushtrim aktive është e gjatë, hiqni fashë dhe të bëjë më të mirë masazh sipërfaqe lidhi për të rivendosur gjakderdhje. Dëshirë e madhe salcë nuk do të thotë se gishtërinjtë pas vendosjes së saj duhet posynity ose të kthehet e bardhë. Kjo fashë rrjedhë nuk duhet të ndërhyjë. Nëse nuk ka fashë elastike në dorë si të bëjnë fashë të ngushtë? Në fushën e kyçin e këmbës dhe gju zakonshëm të imponuar të ngjashme. Në mënyrë që të rregulluar kyçin e këmbës fashë të përbashkët mbulesë fillon nga kyçin e këmbës, natyrisht rrethore. Pastaj dua pestë dhe të tetë këmbë byntuyetsya në pjesën e përparme. Gabimisht të lëvizte në këmbë, dhe pastaj alternative me konfiskimin e këmbë në kyçin e këmbës nga thembra. Pasi të përbashkët është fikse, është se rregullat e përgjithshme për disa turne havjar salcë dhe fikse. Nëse ju doni të rregulluar gju të përbashkët, vendosur gjymtyrë në një kënd më të madhe se 90 gradë dhe raundet e para fashë fiksuar në këmbë të ulët. Një fossa popliteal është tetë fashë dhe salcë transferuar në kofshë. Në saj sipërfaqe fix fashë 2 raunde. Lëviz tsykrulyarnыmy ardhshëm dhe lidhurit fashë diagonalisht në të gjithë fossa popliteal transferuar nga kyçin e këmbës në kofshë. Fashë duhet të mbulojë dhe kofshë dhe fyell 1/3. Fashë duhet të imponojë hapësirat e ngushta nuk duhet të jetë. Pas një xhiro fashë rrethore rreth fashë gju përbashkët është fiksuar në të tretën më të ulët të kofshës. Nëse salcë është bërë duke përdorur një dressings konvencionale për ta mbajtur atë nuk fluturoi shtrirë, është e dëshirueshme për të rregulluar fashë tuba. Përparësia e saj mbi garzë konvencionale se ai nuk shtrihet, dhe para elastike - nuk prek rrjedhjen e gjakut dhe djersitje. Në disa raste imponojnë fashë tuba në dy shtresa. Për të ndaluar venoz gjakderdhje fashë e ngushtë është aplikuar në gjymtyrët më të ulët në mënyrë të ngjashme. Por ne duhet të specifikojë në materialin e aplikimit - ajo duhet të jetë steril. Para se të ndaluar gjakderdhje përdorur davlyuchoyi zakonshëm të shtrënguar, sigurohuni se plaga nuk është çështje e huaj. Lëkura përreth plagës është trajtuar dezinfektues ose zgjidhje alkoolike. Pastaj zbulohet salcë pako direkt në zonën e dëmtuar imponuar pecetë garzë sterile. Në Plagët e tij me një fashë sterile për të rregulluar disa turne - nga poshte lart. Në fikse rafte jastëk salcë shtypur - ajo duhet të shkojë në skajet plagë, nuk shpellë në një plagë nën ndikimin e saj nuk janë zbuluar avantazh dhe nuk përforcuar gjakderdhje. Nëse nuk pads në dorë, ju mund të përdorni paketën salcë. Me gjakderdhje të vazhdueshme të imponojë një tjetër shtyn lartë pad, fiksimin me anë të dressings. Nëse është e mundur, viktima duhet të ngrenë gjymtyrë. Edhe pse melankolik shtypëse më tepër, ajo nuk duhet të ndërpresin furnizimin me gjak në rajon është më e ulët se plagë. Kjo mund të gjykohet nga ngjyra e këpucë me majë. Nëse ata bëhen të purpurt ose, i zbehtë, fashë duhet të redesigned. Metodat imponimi i pad ngushtë fashë janë të njëjta si kur lidhurit dressings për të rregulluar. Askush nuk është i sigurt nga aksidentet dhe lëndimet. Pra, e di se si për të bërë fashë të shtrënguar në gjymtyrë ose pjesë të tjera të trupit, është shumë e rëndësishme. Ndonjëherë aftësia ishte varet jeta e viktimës tjetër.