Mosfunksionim ngrerë - numri një problem
Mosfunksionim ngrerë - Çfarë është kjo?


Për të kuptuar këtë çështje të vogla dhe intime si mosfunksionim ngrerë, le të parë të gjetur se cilat proces quhet mbledhje. Pra, kur njerëzit ngacmuar seksualisht, rritjet e tij penis në vëllim, duke u bërë një shkallë të lartë të elasticitetit. Kjo ndodh për shkak të rrjedhjes së gjakut aktive, dhe për shkak të faktit se compress venat janë të Dilated arterie, qarkullimi i gjakut është minimal. Ky proces quhet mbledhje. Kur nuk ka mbledhje ose ajo është i pamjaftueshëm për kryerjen e marrëdhënieve seksuale, mund të thuhet se kemi të bëjmë me mosfunksionim ngrerë. Jo në gjuhën mjekësore, ky problem quhet impotencë.


Kush dhe çfarë e shkakton këtë temë sëmundje idenë e gabuar se impotenca, vjen me moshën. Disa besojnë se ajo mund të shërohet, sepse jo të trajtuar. Çdo njeri në moshën 21 vjeç nën autoritetin e kësaj sëmundjeje. Vetëm shkaqet e impotencës janë të ndryshme. Liroj mbledhje mund të jenë të llojeve të ndryshme të sëmundjeve: diabeti, sëmundje të mëlçisë dhe dështimi i veshkave, presion të lartë të gjakut, atherosclerosis, sëmundja Alzheimer. Këto përfshijnë edhe depresioni afatgjatë, zakone të këqija - pirja e duhanit, alkoolit, abuzim të drogës. Edhe duke marrë medikamente të caktuara në trajtimin e sëmundjeve të lartpërmendura shkaktojnë mosfunksionim ngrerë. Të gjetur shkakun e kësaj sëmundjeje është një seksolog i njohur profesional. Burrat shpesh hezitojnë për të kërkuar ndihmë për shkak se vuan vetëm. Por nuk është gjithmonë, me përjashtim të rasteve të avancuara.Diagnostikimin e problemit

Kur njerëzit ende të vendosur për të apeluar për seksolog i njohur duhet të gjejnë një specialist i mirë. Një mjek me përvojë duhet së pari të përcaktojë shkakun, e cila rezultoi në problemet e pacientit të pasurit. Kjo është për shkak të sëmundjeve, dhe ndoshta fajësojnë përvojat psikologjike. Pastaj ju duhet një test të gjakut dhe urinës. Edhe një domosdoshmëri është studimi i hormoneve dhe gjëndra e prostatës. Ppatsyentu është ultratinguj penile dhe provim X-ray. Edhe pse ka raste kur një pacient artificialisht të shkaktojë erections të dhëna një gjilpërë e hollë në penis përgatitjet veçanta. Por në procedurën e përgjithshme diagnostik është pa dhimbje, sepse njerëzit tolerojnë atë në heshtje.


Trajtim

Gjëja e parë që duhet të fillojë trajtimi është për të eliminuar të gjithë faktorët negativ që shkelin mbledhje. Ndalohet pirja e duhanit ose të pijshëm në qoftë se ka një problem me mbipeshë, ju duhet të hiqni atë, të fillojnë të angazhohen ata. Gjendja psikologjike është gjithashtu shumë e rëndësishme. Ne duhet të refuzojë të gjitha emocionet negative. Pas fazës së parë, mjeku duhet të përshkruajnë pilula. Nëse kjo nuk ndihmon, atëherë caktohet një kurs të barnave që janë futur në anëtari pak para marrëdhënieve seksuale. Ka pasur raste kur pacienti u ankua për një mbledhje të dhimbshme dhe të zgjatur pas administrimit të këtyre barnave. Prandaj, ajo është e mirë për të futur këto barna nën mbikëqyrje mjekësore. Ka një numër të operacioneve, hapa për të zgjidhur problemet me ereksionit. Ju mund të lidhin përsëri venë të thellë në penis ose futur një protezë që lejon pothuajse gjithmonë simulojnë zgjimit seksual, se anëtar do të jetë në tonin të vazhdueshëm. Të bëhet në ditët e sotme proteza shumë popullor hidraulike. Thelbi i këtij protezë është se mosfunksionim ngrerë në meshkuj ndodh vetëm menjëherë para aktit seksual.


Parandalimin e sëmundjeve

Nëse është kështu ndodh që sot ose dje ka pasur një dështim seksual, kjo nuk do të thotë se ndodh sëmundja. Ju duhet të relaksoheni, të qetësuar plotësisht. Tërësisht fle, kohën e gjumit nuk është ushqime me yndyrë dhe të kripur. Në mëngjes, provoni përsëri. Vlen në njoftim sa shpesh ndodhin këto dështime, dhe të konsultoheni me një mjek. Pastaj kalojnë provimin e plotë. Nëse rezultati pozitiv apo negativ i dha ekzaminim duhet të mendojnë për një mënyrë e jetës. Ndoshta ia vlen të lënë ose të shkojnë në një dietë. Alkooli nuk është shumë i mirë për potencë, dhe kështu duhet të zvogëlojë përdorimin e saj në kohë. Marrëdhëniet seksuale nuk duhet të jetë një "garë deri në fund". Nuk ka nevojë të artificialisht shtrihet marrëdhënie. Jeta seksuale, mbi të gjitha, duhet të jetë harmonike dhe aktive. Mos e lini veten vozderzhanyyam tepër të gjatë. Dhe gjithmonë të konsultoheni me mjekun tuaj, sidomos para se të mjekësisë ose pas lëndimeve ose operacioneve bigëzim. Këto këshilla të thjeshta do t'ju ndihmojnë për të shmangur ose të paktën të reduktojë problemet e lidhura me mosfunksionim ngrerë.