Yendohirurhiya


Në mjekësinë moderne janë gjithnjë e përdorur për kirurgji endosurgical për të trajtuar këmbët me variçe. Kjo tendencë është më e rëndësishme dhe për të përmbushur kërkesat moderne për mjekësi.
Qasja moderne në kirurgji është ndikimi i saktë në pacientët me trauma minimale indeve përreth indeve të shëndetshme. Qasja shkencore për trajtimin e venat e lejon që të ketë kirurgji më pak traumatike dhe të ngushtuar periudha rehabilitimi, dhe për të zvogëluar rrezikun e komplikimeve.
Venë endoskopike dyssektsiya komunikantnyh - me video teknikë endoscopic kirurgji që është përdorur shpesh sot.


Teknika e autopsi endoscopic : Gjatë operacionit të bëjë një prerje të vogël - 20-30 mm. Nëpërmjet një hetim të veçantë - endoscope është CCTV kontrollojë rrjedhën e operacionit. Nën mbikëqyrje të tillë duke përdorur mjete pacientin e caktuar izoluar venë zonë dhe excised atë.


Rezultatet vydeoэndoskopycheskyh operacionet.


Qasja moderne në trajtimin e sëmundjes deje - эndohyrurhyya ka një avantazh të madh mbi operacionet tradicionale:
rënie rehabilitimin afat prej gati 50 për qind;

trauma reduktuar (gjatë operacionit nuk shkurtime të mëdha është);
përmirësuar dukshëm rezultatet e trajtimit;
përmirësuar efektin kozmetike.Burimi: www.flebologia.ru