Yehoskleroterapiya


Yehoskleroterapiya - një nga teknikat jo-kirurgjikale më efektive "heqja e venat me variçe, e cila është shumë popullor në flebolohom Evropian. Kuptimi i tij është për të kryer variçeale sclerotherapy kontrolluar skaner me ultratinguj. Përdorimi i monitorimit ultratinguj gjatë manipulimit, ushtrojnë injeksion specialist këqyrjes dhe shpërndarjen skleropreparata uniforme në të gjithë zonën e prekur rezervuarit venoz. Venat me variçe të dukshme - është vetëm maja e ajsbergut e sëmundjes dhe heqja e tyre nuk mund gjithmonë të japë efektin e dëshiruar terapeutik. Më të rëndësishme në drejtim të përparimit të variçe venat është kommunikantnye rrjedhin dhe venat, e vendosur në një thellësi prej 1 cm. Kjo është për ata sklerooblyteratsyy dhe të nevojshëm sclerotherapy эhokontrolyruemaya. Si rezultat i këtij manipulimi arrihet efektin e plotë terapeutike, e cila mund të vlerësohet gjatë skanim dytë. Për më tepër, zhdukje jo të plotë (pas seancës së parë) përsëriten seanca për të arritur rezultatin e dëshiruar. Prandaj, efektiviteti i metodave të afër 100%.


Lloji i ngjeshjes gjatë 7 ditëve эhoskleroterapyy - ora compression, pastaj 4 javë - ditore.
Limit aktivitet fizik, ngarkesën padëshiruar serioz për 2 javë. Palestër, pishinë, bilardo, çiklizmit mund të jetë prej 3 ditësh.