Shkaqet çarë cik, simptomat, trajtimi


Cilat janë "Surpriza" mos e mbani faktor trashëgimore. Dhe konfirmimin e sëmundjes cik dysh. Shfaqja e prindërit e foshnjës është një shok. "Për këtë sulm ne?" - Menjëherë çudi prindërit habitur. Ne duhet të kujtojmë se sëmundja është e lindur, por me sukses të trajtuar kirurg plastik.

Ndarë me dysh cik - hendeku apo çarë të buzës së sipërme dhe në mes të qiellit. Ka dy boshllëqe unilaterale dhe bilaterale
Shkaqet


- sëmundje infektive, nëna e tij u zhvendos tremujorin e parë të shtatzënisë

- Nëna e ardhmja alkoolit

- abuzimi i duhanit shtatzënë

- nëse nënat e moshës 35 kaluan - vit moment historik

- Faktori i trashëguar është vlerësuar në 7% yyazytsirnosti transmetojnë sëmundjen nga nëna tek fetusi

- përdorimi i tepruar i drogës në presion të lartë

- nëse nëna trupi ishte i kimikateve të prirur bujqësore

- ndikim në krye shtatzënë dhe sodiumit


- dietë të sëmurë
Simptomat
- dëmtimi të jashtëm

- fëmijë nuk është e aftë të faktin

- fëmija ka vështirësi me fjalë vyyazytsi

- fëmija ka vështirësi në të ngrënë

Trajtim

Aktualisht, teknikat moderne të lejojë kirurgët plastikë menjëherë pas fëmijën në botën për të korrigjuar defektin e natyrës. Trajtim më efektive është heyloplastyka që përfshin korrigjimin e buzës së sipërme dhe uranoplastyka që është korrigjimin qiellin. Cila metodë për të ndaluar këshilla të ekspertëve. Operacione të tilla janë kryer në disa faza (të gjitha varet nga kompleksiteti i sëmundjes). Pas operacionit mbetet një mbresë të vogël, e cila me kalimin e viteve në një fëmijë zvogëlohet.

Mos harroni të prindërve dhe periudhën postoperative kur fëmija kërkon mirëmbajtje të kujdesshëm. Kjo seams dhe marrjen e ushqimit të butë antiseptik lëngshme. Fëmijët me çrregullime të tilla marrin paaftësisë së përkohshme në shërim të plotë. Por, gjashtë vjet me radhë fëmija përfundon rehabilitimin e kësaj sëmundjeje. Kjo sëmundje ndodh në 17 raste për një mijë fëmijë të shëndetshëm.
Dhe mos e humbni shpresën prindërit në këtë situatë dhe të heqë dorë këtë fëmijë. Të gjitha të shërueshëm! Referojuni kirurgët përvojë dhe së shpejti ju do të harrojmë për sëmundjen e fëmijës suaj. Pas plastike Rezultatet e kirurgjisë janë tronditëse. Sa më shpejt që ju Fëmija prooperyruete, aq më shpejt ai do të flasë, të mësojnë për të ngrënë të tyre dhe do të kënaqet me suksesin e tyre.

Më shumë artikuj mbi këtë temë:
1. 2. Trajtimi hydrocephalus sëmundje mjaft i fshehtë skrofull