Indikacionet Mydocalm për përdorim dhe efektet anësore


Kur një njeri shtypur dhimbje që pothuajse nuk ndalet, ajo do të bien dakord për çdo mjet që mund të ndihmojnë atë. Për fat të mirë, industria moderne farmakologjike ka shumë për të ofruar ata që kanë nevojë. Në arsenalin e farmacisë shumë droga, jo vetëm lehtësimin e dhimbjeve - dhe ata shpesh eliminojnë shkakun e saj, duke lehtësuar vuajtjet e një personi që vuan nga një sëmundje e caktuar. Nëse dhimbja është natyra muskulare dhe neurologjike, në mesin recetat e mjekut janë shpesh "Mydocalm" dhe milhamma (një kombinim i vitaminave B). I pari i këtyre barnave është një e re dhe moderne droga projektuar për lehtësimin e dhimbjeve, spazma e muskujve dhe për të reduktuar ndjeshmërinë e mbaresa nervore. Përbërës kryesor "Mydocalm" - Relaxant muskujve Tolperyzon. Është e njohur se impulset nervore (duke përfshirë dhimbje) vjen përmes neuroneve në sistemin nervor qendror përmes substancave biologjikisht aktive të veçanta - të ashtu-quajtur neurotransmitters. Tolperyzon në gjendje për të bllokuar zgjedhjen e tyre, duke ndikuar dhimbje drejt reduktimit të saj. Ajo duhet gjithashtu të theksohet se një numër i sëmundjeve të shoqëruara me vrull muskujve, e cila është një lloj i reagimit mbrojtëse projektuar për të mbajtur trupin nga dhimbje - por me vepra dhe vetëm rritet. Rritje situatë e ngjashme shpesh shoqëron fenomene të tilla vuaj nervat, shumëfishon siklet.


Në këto raste, zakonisht përdoret trajtim kompleks, dhe në mesin e agjentëve të emëruar duhet të jetë "Mydocalm". Indikacionet e këtij ilaçeve është mjaft i madh. Ajo është në të vërtetë të lehtësuar në çdo kusht, ku për çfarëdo arsye rritur jashtë normales tonin e muskujve, për shkak se ajo është në gjendje për lehtësimin e stresit, si dhe të zvogëlojë ndjeshmërinë e mbaresa nervore. Po, ky mjet do të ndihmojë në shërimin pas operacionit, kur operacionet janë kryer në musculoskeletal (ortopedike, traumatik, etj). Në raste të tilla, heqja e shpejtë e vrull mbrojtëse muskujve do të thotë një përshpejtim të rëndësishëm të rimëkëmbjes së pacientit dhe kthimin e tij në sistemin e". "Mydocalm" do të jetë jashtëzakonisht i dobishëm në patologji të tjera, ku satelit është zakonisht hypertonicity muskulare:.. эntsefalomyelyte, sklerozë të shumëfishtë, myelopathy, aksident akut cerebrovascular dhe pasojat e tyre, dhe kështu me radhë n Nga rruga, në rastin e sëmundjeve të enëve të gjakut vrull eventualisht mund të çojë në nekrozë pëlhura - nga anijet shkretim. Këto efekte mund të parandalojë uyazyka drogës për fillimin në kohë të terapisë. Ajo është përdorur në pediatri - për shembull, kundër encefalopati, paralizë spastike (i quajtur ndryshe sëmundja Little). Ndër treguesit e tjerë për pranim "Mydocalm" - Thrombophlebitis, dhimbje të nervit shiatik, dhimbje mesi, osteokondroza, ndër brinjëve nevralgji, menstruacionet e dhimbshme në gratë, cholelithiasis, dhimbje barku i veshkave, dhe kështu me radhë D. Udhëzimet gjithashtu ka deklaruar se ai mund të jetë në rrezik dhe të përdorin abortin -. Në këtë rast ajo është në gjendje për të hequr hypertonicity mitër. Në këtë rast, megjithatë, periudha e shtatzënisë dhe laktacionit pohoi si një kohë të dëshiruar për pritjen "Mydocalm" - Në arsyetimin se ka pasur një numër të mjaftueshëm të studimeve me të cilin mjekët do të mund të themi se ky ilaç nuk kërcënojnë fëmijën. Besohet se vendimi në çdo rast duhet një mjek - peshon të gjitha argumentet "në" dhe "kundër" yyazytsirni dhe rreziqet ndërlidhur për gruan dhe për të fetusit në zhvillim në barkun e saj. Vlen të përmendet se lista e contraindications të drogës nuk është shumë e gjatë - për shkak se ajo e pranoi jo-toksike. Ndër arsyet për "Mydocalm" do të emërohet - miastenia gravis (relaksim të muskujve të vazhdueshme) dhe përbërësit origjinalitet individuale të barnave. Nën çfarëdo maskë është e pamundur që të përdorin atë dhe foshnjat deri në një vit. Ndërkohë, është e qartë se, për shkak të drogës ndikon në sistemin nervor, kjo absolutisht nuk është e përshtatshme për vetë-ilaçe. Fillojnë të përdorin atë vetëm për qëllime të specialistit të profilit.