Myostimulation - contraindications


Gjithnjë e më shumë kemi dëgjuar për pajisjet mrekulli myostimulator ndikojnë në rrymat impuls në mbaresa nervore, duke shkaktuar muskujt të kontratës. Si rezultat, yndyrë të tepërt zhduket, muskujt merrni ton, ndërsa një person i cili kërkon për të korrigjuar figura, stërvitje mundësisht dhe hani e drejtë. Konsideroni nëse në mënyrë të dobishme "përshtatshmërinë për dembel" dhe të cilët kanë contraindications myostimulation.

Kundërindikimet personi myostymulyatsyyEfekti i impulse elektrike të muskujve të fytyrës jep rezultate të mira, duke ju lejuar për të hequr puffiness, çanta nën sytë, mjekër dhe linjat e bukura. Megjithatë, kjo procedurë nuk është e pranueshme për pacientët me:


 • çrregullime mendore;

 • lezione të lëkurës (shkurtime, ulcerat, skuqjen, etj);

 • onkologji;

 • infeksionet akute të rrugëve të frymëmarrjes dhe gripit.


 • Personi Procedura myostymulyatsyy nuk është kryer në prani të thread ari përforcim në shtatzëni.

  Kundërindikimet trupit myostymulyatsyy


  Përveç sëmundjeve të lartpërmendura, numri i elektrike ndikimit pulses Kundërindikimet në trup përfshijnë:

 • rëndim të sëmundjeve kronike;

 • varësia e drogës, alkoolizmi;

 • dështimi hepatike / renale;

 • urolithiasis / cholelithiasis në fazën e acarimit;

 • rosacea (venat merimangë në lëkurë);

 • Sepsa dhe çdo lëkurës lezione;

 • epilepsi;

 • hernie;

 • tuberkulozi;

 • alergjik ndaj xhel Myostimulation.


 • Nëse keni lëvizur ndonjë operacioni paktën 9 muaj më parë, me Myostimulation duhet të presin. Për pacientët me një procedurë stimulues kardiak është i kundërindikuar absolutisht!
  Gratë nuk mund të kryejë gjoksin elektrik pa mammologist pëlqimin.

  Përfitimet dhe dëmet myostymulyatsyy


  Impulset elektrike në mjekësi për shumë vite trajtohen nervore prekur dhe muskujt, nyje, depozitat kripë. Ndonjëherë pa myostymulyatsyy nuk pasi pësoi një goditje.
  Për korrigjim efektiv pajisje profesionale me shumë elektroda të largët, por të lirë, por Nxitjen reklamohen muskujve për përdorim në shtëpi nuk japin efektin më të mirë dhe madje mund të dëmtojë shëndetin.
  Pajisje profesionale, pavarësisht efikasitetit të tij të lartë, edhe të rrezikshme për shkak të forcës të madhe të tanishme. Trajtojnë ata ka terapist fizik vetëm të kualifikuar. Operacioni i pakujdesshëm i Miostimulators mund të çojë edhe në arrest kardiak.