Ndjesi të pakëndshme djegia në uretrës në meshkuj


Parehati në uretrës në meshkuj - një simptomë mjaft të zakonshme që mund të tregojnë fillimin e një reaksion alergjik ose marrjes së infeksioneve të transmetueshme gjatë marrëdhënieve seksuale. Kjo djegie zhvillohet në burrat dhe gratë. Nuk ka nevojë për vetë-mjekoj dhe presim që në vetvete do të marrë, ju menjëherë duhet të kontaktoni një mjek-urolog, sepse nuk e tumorit yyazytsirnist. Shfaqja e dhimbjes sugjeron fillimin e procesit inflamator. Mikroorganizmave që shkaktojnë një ndjesi djegie në uretrës në meshkujt mund të jenë agjentë të sëmundjeve seksualisht të transmetueshme (hlomydyy, Trichomonas). Mjeku mund të diagnostikojnë uretritin sëmundje veneriane ose inflamacion të prostatës. Parehati në uretrës mund të shkaktohet pije: kafe, çaj dhe alkoolit. Disa medikamente mund të japin një efekt anësor mund të ketë qenë shkaktuar trauma gjatë raportit seksual ose masturbim. Mjeku duhet të kryejë një ekzaminim të plotë të njeriut. Merrni një mostër e urinës për praninë e baktereve, të inspektojë gjëndër prostatës. Nëse siklet u ngrit përsëri, pas një periudhe të caktuar, është e nevojshme për të bërë ultratinguj e veshkave dhe endoscopy së uretrës në fshikëz. Burimi i sëmundjes mund të jetë në pamje të thjeshtë në mesin e produkte te kujdesit personal. Për shembull, aromatike dush xhel, soaps - të gjitha këto substanca përmbajnë kimikate dhe mund të shkaktojë inflamacion të uretrës.


Pezmatimi i mukozës fshikëzës dhe provokon djegur në uretrës. Sëmundja quhet cystitis. Kjo ndodh për shkak të infeksionit në fshikëz. Ndonjëherë cystitis shoqëruar nga simptomat e mosmbajtjeje urinar, sepse kjo është një shkelje e muskujve përgjegjës për hapjen dhe mbylljen e kanalit. Me trajtimin e duhur te mjeku lehtë mund të kapërcejë të gjitha mikroorganizmave. Ju duhet të ndjekin urdhrat e mjekut: pini mjaft të ngrohtë, të mirëpritur dhe byseptola kenafrona, seksualitetin e pezullimit, dietë. Uretriti - është inflamacion i uretrës. I shoqëruar me këtë sëmundje djegur, kruarje, dhimbje gjatë urinimit, shkarkimit e qelb dhe një thirrje të shpeshta për të shkuar në tualet. Këto tregon janë shumë të rrezikshme, ju keni nevojë për trajtim të menjëhershëm për inflamacion nuk është përhapur më tej dhe kapur veshkat. Pasojat e cystitis ose urethritis është pyelonephritis. Ka disa lloje të urethritis: akute, subakut, totale, hanoreynыy, Trichomonas. Ashpërsia e ijë, mbledhje e dobët, dhimbje në zorrën e trashë - simptomat e prostatitis. Ajo mund të zhvillohet për shkak të qarkullimit të dobët në ijë, mungesa e seksualitetit, varëshme, të ndërpresë marrëdhënie. Trichomoniasis - një sëmundje seksualisht të transmetueshme që e bën vetë ndihet menjëherë. Shoqëruar me një erë të pakëndshme, djegie në uretrës dhe dhimbje gjatë urinimit. Për gratë, sëmundja kërcënon shfaqjen e kompleksitetit gjatë konceptimit. Pas marrëdhënia seksuale të pambrojtur duhet të ekzaminohet nga një mjek, sëmundjet veneriane, për t'u siguruar që nuk ka sëmundjet e transmetueshme seksualisht të transmetueshme përmes kontaktit seksual. Klamidia - një sëmundje transmetohet nëpërmjet kontaktit seksual. Ajo ndikon në uretrës. Trajtimi i sëmundjes kohë të mjaftueshme, madje edhe kur bëhet fjalë për zbulimin e tij në fillim. Nëse ju drejtuar klamidia, ajo mund të kontribuojë në shkatërrimin e organeve të brendshme. Dhe sëmundja më e rrezikshme mund të ketë asnjë simptom të dukshme. Gurët në veshka edhe të provokojë dhimbje të padurueshme gjatë urinimit dhe duke shkaktuar një ndjesi djegie në uretrës. Përveç këtyre simptomave, ka një shurdhim në ijë dhe fshikëz në aktivitetin motorik. Sëmundje kronike të mushkërive shkakton shumë shqetësim. Në qoftë se gurët nuk vijnë me kalimin e kohës, ajo do të ketë nevojë për ndërhyrjen e kirurgët. Trupat e huaj të madhësive të mëdha pengojnë urinim dhe të bëjë të mundur vetëm në një pozicion horizontal. Gurë të tilla janë të grimcuar në copa të vogla duke përdorur pajisje të posaçme. Kërkoni duhet një ditë pas manifestimit të simptomeve të para, dhe në qoftë se ka kontraktuese yyazytsirnist sëmundjet profesionale seksualisht të transmetueshme. Në këtë rast, partneri seksual duhet të kontrollohet.