Metodat e reja të hipertensionit TRAJTIMI Kufitare


Qendra Shkencore rus i Mjekësisë tonik dhe balneologji e Ministrisë së Shëndetësisë të Federatës Ruse dhe Republikës Sllovake
Optimizimin e trajtimin e hipertensionit është një nga prioritetet e qëllim moderne mjekësi të këtij studimi ishte për të hetuar ndikimin e korrigjimit elektrike të sistemit nervor simpatik në pacientët me hipertension kufitare hipersympatykotoniyeyu.
Kontigjenti hetuar përbëhej nga 30 pacientë me manifestimet e kufirit arterial hipertensionit hipersympatykotoniyi. Të gjithë pacientët iu nënshtrua korrigjimin elektro e sistemit nervor simpatik përmes pajisjes "Simpatokor-01". Ndikimi kryhet elemente përçueshëm vendosur në ganglia cervikale te sistemit nervor simpatik.


Si rezultat i trajtimit sympatolytycheskyy një efekt të manifestuar эkonomyzatsyey aktivitetin kardiak, ulur normën e zemrës dhe të rrisë presionin e gjakut gjatë ushtrimit (p
Kështu, përdorimi i përshtatjes elektrike e sistemit nervor simpatik është një trajtim efektiv për njerëzit me hipersympatykotoniyeyu kufitare me hipertension.
Badtyeva VA Razynkyn S., Kuznetsova ES, Krasnikov VE