Shkaqet e kurorës, strategjia e sjelljes


Duhet të theksohet se sipas statistikave, shumica e çifteve prishet për shkak të tradhtisë bashkëshortore. Gjithashtu, veprime të mëtejshme mund të çojë në një këputje të fundit të marrëdhënieve. Pak besojnë në mundësinë e restaurimit ndjenjat e vjetra, kur një anëtar i familjes ka zëvendësuar një tjetër. Megjithatë, është e mundur për të mësuar dhe të përdorin "makinë kohe" nga forcat që plotësisht të sigurt në forcën e ndjenjave të tyre. Shumë nuk pajtohen me mendimin se ne duhet të falim tradhtarë. Pas të gjitha, në qoftë se një person ka gjetur një zëvendësim pjesën e dytë, kjo është një tradhti dhe kjo nuk ka kuptim për të vazhduar marrëdhëniet. Megjithatë, mbani mend se arsyeja mund të jetë shumë i rëndësishëm. Për shembull, njerëzit që jetojnë në familje, befas refuzoi t'i bindet ligjet e mia dhe kalon momente të lumtura me kolegët e tij.


Pse është një njeri i mirë familja e burrit të dashur u kthye në një ndeshje tërbuar? Ndërsa ai shpjegon arsyen është mungesa e kohës gruaja e tij pas lindjes. Ajo u ndal për një monitor, njeri duke punuar nuk është e ndonjë interes për të dhe kështu që ajo edhe e pyet se si gjërat janë, të gjithë prekje të butë dhe komplimente përgjigje të përgjegjshme, nganjëherë ofenduar dhe akuzon njerëzit në keqkuptim. Natyrisht, një burri i dashur e sheh situatën e tanishme: kujdesin e fëmijëve, punët, kaloi një sasi të madhe të kohës dhe përpjekje, por ne duhet të kujtojmë se gruaja - nuk është vetëm një nënë e mirë, por para së gjithash, grua e dashur, gjithmonë i gatshëm për të qenë i ardhshëm me burrin e saj. Për shkak të këtyre arsyeve, nuk ishte tradhtia bashkëshortore. Nëse jeni gjithashtu në dijeni të fajit të tij, konflikti me kalimin e kohës ka qenë i lodhur, dhe marrëdhëniet do të përmirësohen. Njeriu, natyrisht, vetëm të zgjidhni familjen tuaj, dhe gjithçka që do të ndodhë gabimisht. Një strategji e tillë do të krijojë sjellja uyazyka nevojshme për një marrëdhënie lloj më harmonike.


Mos harroni këtë shkencë, e cila do të thotë "dashuri për diturinë". Kështu, filozofi. Pra, kjo është një nga përfaqësuesit e saj, tha se e gjithë gjysma femra e njerëzimit është i ndarë në dy lloje: gruaja, nëna dhe gruaja prostitutë. Njëri nuk duhet, sigurisht, nuk pajtohen me këtë mendim, sepse të gjithë kanë mendimin e tij mbi këtë çështje, megjithatë, ka shumë për të peshoj. Tradhtia bashkëshortore përfshin ende ndjenja karakter të dobët, kështu që vetëm gruaja që ka raportin më të vogël të dashurisë dhe respektit për njeriun tim të dashur do ta tradhtonte. E njëjta gjë vlen edhe për burrat.


Pse është shkenca zhvillohet në llojin e dytë të grave? Dhe për shkak se, duke pasur një ide e mendjes së tyre, ne mund të themi saktësisht se si për të bërë dhe nuk mund të jetë, dhe çfarë do të jenë pasojat në të dy rastet. Në fund të fundit, vetëm një grua që nuk do të vuajnë anën morale e tradhtisë, e pamoralshme, do të ketë në një prostitutë markë. Po, ata shpesh premtimin për të thënë lamtumirë këtë mënyrë shthurur të jetës, kështu që të flasin, hedhin "zakone të këqija", por vjen i dobishëm në rast se të gjithë përsëri. Në gratë e ndërgjegjes dhe moralit janë vendi i fundit që ata të ndjehen të asnjë faj për ata që trajtohen me kujdes dhe dashuri.


Një vend të veçantë në psikologji është pyetja: ". Shkaqet kurorën dhe strategjia e sjelljes" Le të flasim për këtë temë dhe për të përcaktuar se si të sillen në familje për të mos djegur veten.

Një grua që është një nënë, gjithmonë një shumë probleme. Fëmija u shfaq në familje, sjell gëzim, dashuri forcon martesën, si ata më vonë të punësuar një proces të përbashkët Shkaku-arsimor. Megjithatë, në qoftë se kryer shumë larg me përgjegjësitë e tyre, dhe ju mund të harrojmë për gjysmën e dytë, i cili gjithashtu craves dashuri dhe dashuri. Kur një grua bën një tradhti, ajo fillon të mendoj, por nëse unë e bëri atë për të marrë një mëkat të tillë? Por unë vetëm të kërkuar për të ndjehen si një grua përsëri, çfarë punë e madhe? Orë meshkuj në punë, dhe fëmija nuk i jep kohë për t'u çlodhur dhe të ndjehen e dëshirueshme, për këtë arsye, kjo ishte e vetmja mënyrë për të dalë. Njeriu, nga ana tjetër, mendoj të njëjtën gjë kur tradhtojnë nderin dhe dinjitetin. Arsyet e paqartë, megjithatë, e cila tani duhet të jetë strategjia e sjelljes të jetë në gjendje për të mbajtur familjen dhe për të mos dhënë shtresë rozpovztysya për t'i dhënë fund? Sinqeriteti - një tipar i mirë karakter, megjithatë, ky aspekt nuk duhet të nxitojë. Thënë burri i saj / gruan që ju janë nënshtruar tundimit, nuk ka gjasa pranojnë menjëherë falje dhe të kuptuarit. Skandali i parë do të organizohet, shumë fraza "e butë", do të fluturojë nga gojët e akuzave, dhe vetëm atëherë është e mundur që do të paraqitet një mundësi të mirë për rozyazyka më të relaksuar. Çfarë të bëj?


Së pari, ju duhet të qetësohen, dhe nëse është e nevojshme, blej ilaqet kundër depresionit, të bëra nga bimeve. Kjo do të ndihmojë në mendje dhe e konsiderojnë përsëri strategjinë e sjelljes. Në shumicën e rasteve, është e gratë lindin neuroses, për të përballuar me atë shumë, shumë e vështirë. Ajo duhet të mbahet mend se njerëzit e perceptuar shumë ndryshe tradhtinë e femrave sesa anasjelltas. Dhe pa marrë parasysh se çfarë ishin arsyet për një partner për të marrë këtë hap tani do të jetë e rëndësishme që ai e bëri atë. Gruaja tradhti është më fyese, poshtëruar.


Në çdo rast, gjëja kryesore - mos kini frikë për të pranuar dhe në të gjithë kohës, kur marrëdhënia juaj martesore do të jetë e qëndrueshme. Por, ne duhet të mendojmë rreth asaj se si për të informuar, imagjinohet reagimi. Nëse ju nuk keni pasur sekretet, ose keni përjetuar një tradhtinë e partnerit të tij, dhe i fali atij këtë, atëherë kini frikë të rrëfej një rënie të ngjashme. Por në qoftë se ju jeni ende duke u përpjekur për të shpëtuar familjen, forcimin e marrëdhënieve. Ju e kuptoni se bëhet si duhet dhe në këtë mënyrë mëkatuar, atëherë më mirë nëpër këtë kohë. Ajo madje shoh një specialist mbi çështjet farë.


Tradhtia bashkëshortore është shumë më serioze se sa duket, dhe strategjia e zgjedhur sjellja në mënyrë të drejtë do të ndihmojë për të përballuar me ndjenja e fajit.
Mundohuni të veprave të mira për të justifikuar mëkatet e tyre.