Shkaku i sëmundjes - mungesa e vetë-dashuria


Kur trupi ynë fillon të flasë gjuhën e sëmundjeve tona, Sëmundjet dhe probleme të tjera fizike, ajo dëshiron që ne për të realizuar dhe për të ndryshuar mënyrën e tyre të të menduarit apo veprimeve. Vuajtje, ajo na tregon se ne kemi ardhur për të, kufijtë e tij fizike emocionale ose mendore që ne kemi nevojë për të hequr qafe qëndrimet destruktive të brendshme dhe besimet.

Çdo sëmundje - një mundësi për të përmirësuar bilancin e shpirtit. Shkaqet e sëmundjes nuk mund të gjendet në trupin fizik, që në vetvete do të thotë pak. Jeta, ajo që përmban vjen nga shpirti, fryma. Trupi fizik, vetëm reflekton çfarë ndodh në shpirtin e njeriut. Çdo sëmundje sugjeron se trupi përpiqet për të rivendosur ekuilibrin, sepse kjo është gjendja e natyrshme e shëndetit. E gjithë kjo është e vërtetë për organet emocionale dhe mendore.Shkaqet më të shpeshta të sëmundjes janë mendimet negative dhe emocionet, fajit, kanë nevojë për vëmendje dhe dëshirën për të shmangur situata të pakëndshme. Ka edhe të lehtë për të bindur njerëzit të cilët janë shpesh viktima të besimeve popullore. Njerëz të tillë lehtë mund të marr ndonjë infeksion.

Çdo sëmundje është një kujtesë se ju duhet të doni veten. Pse? Sepse kur një person e do veten, ajo drejton zemrën, nuk ego. Dashuria veten - atëherë të japë të drejtën për të jetuar një jetë të plotë dhe dashuri të tjerët - është për t'i dhënë atyre të drejtën për të jetuar një jetë të plotë.


Për të jetuar një jetë të plotë - kështu që japin vetes të drejtë të jetë e njeriut, për të provuar se eksperimentet kanë frikën, besimet, gabimet, dobësitë, dëshirat dhe shpreson të jetë më në fund në mënyrë që ju jeni. Ju nuk duhet të gjykojë veten, ju vetëm duhet për ta kthyer trupin tuaj në një gjendje natyrore, që është shëndeti, lumturia, dashuria dhe harmonia.

Pasi të instaloni një manifestim mendor që ju bllokojnë dhe të shkaktojë sëmundjen tuaj menjëherë hidhen në fazën e parë - pranimin e pakushtëzuar të vetes si kush jeni, duke punuar në të menduarit e tij deri sa, deri sa të arrijë ndryshimet e nevojshme.


Bazuar në librin Liz Burba vazhdon të rritet tryezë "Të drejtat e Sëmundjeve dhe pereduyazyka tyre psikologjike"


Duke ditur se besimi apo bindje ju pengon që të jetë që ju dëshironi, ju mund të ndryshojë ose të zëvendësojë atë. Për ta bërë këtë, ju duhet së pari të jepni të drejtën e këtij besimi ose bindja se është në kontakt me fëmijën e tij të brendshme, ajo ishte një kohë më parë si rezultat i një traume. Pastaj pyesni veten nëse ju ende nevojë për këtë besim të ndjehen të lumtur?


Nëse është kështu, atëherë ky besim është ende i dobishëm për ju. Që ju jeni të lirë për shkatërrimin e jetës së tij, atëherë ju mund të vazhdojë për ta mbajtur atë, por e di se në jetën tuaj, çdo gjë do të mbetet si më parë, duke përfshirë dhimbje. Mos shpresë për ndryshim.

Nëse besoni në mënyrë të vendosur se duan më që ta mbajmë këtë besim është e vetmja mënyrë që: të bëjë gjithçka të nevojshme për të realizuar dëshirat e tyre dhe të bëhet personi që ju duan të jenë.

Njeriu nuk mund të shërohen pa probachyvshy veten. Ky hap hap mundësinë themelore të konvertimin e jo vetëm dashurinë tonë për veten tonë, por në zemër dhe gjak në trupin tonë fizik. Ky gjak i ri, plot energji gjetur dashurinë omyye gjithë trupin, si një balsam mrekullueshme, dhe të shërojnë të gjitha qelizat në rrugën e saj. Edhe në qoftë se ndjenja juaj të përbashkët që ju nuk mund ta besojnë atë - provoni edhe pse, sepse ju keni asgjë për të humbur.


Se Apologies fazat sinqertë kaluar tashmë mijëra njerëz dhe voznahrazhdennыe rezultate të shkëlqyera:Të kuptojë se ju fajësojnë veten apo personi tjetër dhe të përcaktojë që keni përvojë në këtë çështje.
Marrin përgjegjësi. Trego përgjegjësia e qartë - atëherë e kupton se ju gjithmonë keni një zgjedhje - të përgjigjet me dashuri apo me frikë. Pse keni frikë? Tani e kupton se ju mund të kenë frikë duke u akuzuar për të njëjtën gjë, ajo që akuzon një person tjetër.
Kuptojnë një person tjetër dhe lehtësimin e tensionit. Në mënyrë që do të marrë presion off dhe kuptuar një person tjetër, të vënë veten në vendin e tij dhe të ndjehen synimet e tij. Mendoni për këtë, dhe ai mund të fajësojnë veten dhe ju - në e njëjtë, atë që ju e paditni. Ai është i frikësuar, ashtu si ju.

Falë veten. Kjo është faza më e rëndësishme e faljes. Për të falur veten, japin vetes të drejtë të jenë të frikësuar për të treguar dobësi, gabime, mangësi kanë, vuajnë dhe i zemëruar. Pranojnë veten si kush jeni tani, duke e ditur se kjo është një gjendje e përkohshme.
Ndjehen të dëshirojnë të kërkoj falje. Në përgatitje për fazën e imagjinoj se duke kërkuar falje nga personi që keni dënuar, kritikuar apo fajësuar për disa arsye. Nëse ky imazh është në ju një ndjenjë e gëzim dhe liri, ju jeni gati për fazën e ardhshme.
Zustrinsya me personin që ju doni të kërkoni falje. Tregojini atij për përvojat e tyre dhe të kërkojnë falje për të pasur denoncuar, kritikuar apo urryer atë. Fakti që ju vetë falur atë, kujton vetëm nëse ai ka folur në lidhje me të.

Ngritur ose të marrë një vendim për prindërit. Mos harroni një situatë të ngjashme në të kaluarën me personin që përfaqëson ju për autoritetin e pushtetit - babai, nëna, gjyshi, gjyshja, mësues dhe të tjerët. Ky njeri duhet të jetë i njëjtë seks si ai qe sapo fal. Përsëriteni me të gjitha fazat e faljes.Këtu janë disa këshilla të vlefshme:
Jepini vetes kohën e nevojshme për të përfunduar të gjitha fazat e faljes. Në një fazë ju mund të kenë nevojë ditë tjetrit - vit; më e rëndësishmja, në dëshirën tuaj për të kaluar këto faza kanë qenë të sinqertë. Fortë trauma psikologjike dhe rezistenca vetja, më duhet kohë.

Ju duhet të kuptoni se falje që ju duhet për të liruar veten. Për të falur një person tjetër - pastaj të marrin hapat e nevojshëm për të falë veten e tij. Më e rëndësishmja dëshira e zemrës suaj - për të jetuar në paqe dhe mëshirë për të tjerët.
Kjo falje do të jetë më e lehtë për të ju jap të drejtën për të qenë veten dhe ushtrojnë ndjenjat e tyre njerëzore.

Tani le të shohim në tri emocionet që njerëzit të kuptojnë një shumë totale: frikë, zemërim dhe trishtim. Këto emocione zakonisht dëshpëruar kontrollet fsheh - me pak fjalë, duke bërë çdo gjë të tyre që të mos shqetësohen, pasi ata yatryat plagët emocionale marra në fëmijëri dhe adoleshencë. Këto plagë që ndodhin nën pesë faktorëve negativ psikologjik: traumave refuzuar, lëndimet e braktisura, lëndimet poshtërimit, tradhëti dhe padrejtësisë.


Në vend të kësaj jepni vetes të drejtën për të qenë i papërsosur dhe të vuajnë nga plagët emocionale, shumica e njerëzve e njohin vetëm "i përkryer" pjesë e vetes dhe të vazhdojë për të fajësuar të tjerët, duke përfshirë edhe arsyet e tyre për shkak të frikës së tyre, zemërim dhe trishtim. Kjo është arsyeja pse njerëzit janë të mbushur me emocionet negative dhe emocionet, nga ana tjetër, të shkaktojë sëmundje të ndryshme.

Por këto emocione mund të përdoret për të mirën e:
Frika ju ndihmon të kuptojë se ju keni nevojë për mbrojtje dhe të kërkojnë atë. Ai kujton se një mbrojtje të vërtetë për të gjetur në vetvete.

Zemërimi është e dobishme, sepse ajo ndihmon në identifikimin nevojën tuaj për vetë-pohim, artikulojnë kërkesat e tyre dhe për të dëgjuar më shumë nga afër me nevojat e tyre.
Hidhërim ju ndihmon të kuptoni se ju vuani nga ndjenja e humbjes apo frika e humbjes. Hidhërim mëson njeriu nuk i lidhur.

Dashuria veten - atëherë më përgjegjës për jetën e tyre dhe për t'u dhënë vetes të drejtën për të ushtruar këtë përgjegjësi. Nëse ju kënaqësi në veten tuaj, ju do të jetë i shëndetshëm dhe i plotë i energjisë trupit, i cili do t'ju lejojë të bëjë të gjitha ëndrrat e tyre.