Shpëlarje furatsillina hundë


Rinitit - një sëmundje mjaft e zakonshme që mund të jetë një simptomë normale e SARS-it, por shkaku i meningjitit dhe sëmundjeve të tjera kronike që kanë pasoja të tmerrshme. Pra trajtuar ftohtë të përbashkët dhe nuk mund të jetë e lehtë në pamje të parë ajo duhet të jetë sa më shpejt të jetë e mundur për të shpëtoj prej tij. Kjo mund të bëhet jo vetëm nëpërmjet barnave të shtrenjta, por edhe mjetet juridike popullore ose furatsillina arritshme dhe të përballueshme.

Ju mund të lani furatsillina hundë?Për të filluar, të kuptojnë se çfarë furatsillina. Kjo dezinfektues antiseptik dhe përdoret për të vrarë:


 • staphylococci;

 • E. coli;

 • shkopinj të bëjë me dizenteri;

 • Streptococcus;

 • Salmonella;

 • Agjentët e gangrenë gazit.


 • Përdorni drogës me plagë të qelbëzuar, bedsores, lezionet ulcerative dhe djegie të shkallës së dytë dhe të tretë. Gjithashtu Furacilinum është një mjet efektiv për t'i shtyer hundë me sinusit dhe rinitit normale. Ai është në gjendje për të pastruar sinuset hundës dhe lehtësimin e pacientit nga ndjenjat e dhimbshme dhe e sëmundjes në përgjithësi.

  Ujitur hundë furatsillina?


  Procedura hundë larje Furatsillina është fare e thjeshtë. Ju duhet të blini të drogës në tableta ose pluhur. Forma mjekim nuk është i rëndësishëm, por në qoftë se keni blerë tableta furatsilin, është e nevojshme që të bluaj në një gjendje të pluhur.

  Pastaj derdh të drogës në një gotë me ujë të ngrohtë zier, duke respektuar raportet e mëposhtme: 1 tabletë ose 002 gram furatsillina 100 ml ujë. Drogës duhet të shpërndahet me kujdes në një lëng, mundësisht të ndihmuar atë dhe për të parandaluar një lugë.
  Është e rëndësishme që uji nuk qëndrojnë grimca të dukshme furatsillina, ose në qoftë se ajo hyn në hundë dhe sinuset nazale, ato mund të zeroja Mukoza, e cila nuk është e dëshirueshme, dhe nëse problemi është i sinusit mund të ketë pasoja shumë serioze.
  Ujitur hundën në dy mënyra:


 • Duke përdorur shiringë. Fitimi 20 myllytrov zgjidhjen e saj dhe butësisht vprыskyvaete sinus tij hundës. Të bësh këtë është e nevojshme në mënyrë që lëngu rrodhi nga goja e tij. Përkundër gjithë siklet të procedurës, kjo metodë është shumë e thjeshtë dhe të sigurt.

 • Metoda Flow. Kjo metodë e ujitjes është përdorur më shpesh në klinikat nën mbikëqyrje mjekësore, jo aq sa për të korrigjuar teknikë mund të çojë në rënie Furacilinum veshit të mesëm ose orofaringut dhe shkaktojnë mediat akute otitis, e cila, e kombinuar me rinitit dhe sinusit mund të japin komplikime më serioze. Për të larë hundën me një rrjedhë duhet të anim kokën tuaj në mënyrë që do të jetë një flegër ishte më i lartë se tjetri dhe derdh të lëngshme në flegër e sipërme, ndërsa ajo duhet rrjedhje nga fund. Për zgjidhje është për të goditur në gojë duhet të flasë vazhdueshme të shëndoshë "dhe" ose "KU".