Parandalimi i vaginosis bakteriale
Vaginosis bakteriale është një seri e mjerimit të vazhdueshëm për shumë gra moderne. Arsyeja faktorë të ndryshëm: gjendja e keqe ekologjike, puna e vështirë, përmes të cilit ju nuk mund normalisht as hanë apo të pushojnë, stresi të vazhdueshëm, etj
E gjithë kjo në masë të madhe dëmton imunitetin e trupit, duke e bërë atë më të prekshëm ndaj infeksioneve të të gjitha llojeve. Një tjetër shkak vaginosis është seksi pa dallim se ndodhin pa përdorimin e kontracepsionit pengesë, të tilla si prezervativët. Megjithatë, ky ritëm i jetës mund të shmanget me përsëritje të rregullt të sëmundjes dhe masave parandaluese të vaginosis?


Tonik, stimuluese masa imunitetin e treguara në vaginosis bakteriale korrente. Gjithashtu, mjekët këshillohen të përdorë për të vaksinimit.
Thelbi i vaksinimit është se trupi hyrë në një vaksinë të veçantë, e cila shkakton trupit për të krijuar imunitetin lokal drejtuar kundër vaginosis.
Vaksina për të vepruar në fund kanë vaksinuar tri herë. Në mes të çdo vaksinim mbështeten intervale prej rreth dy javësh. Për të kryer vaksinimin zgjati saktësisht një vit duhet të bëni një tjetër vaksinim. Në qoftë se ju ndiqni saktësisht orari vaksinimi mund të jetë i sigurt se ju do të jetë imun ndaj besueshëm vaginosis deri në 2 vjet.

Kundërindikimet për vaksinim: sëmundje akute infektive; sëmundje të veshkave, të gjakut imunodeficiencave dhe sëmundjet alergjike. Pra, nëse ju vërtet doni të kuruar vaginosis bakterial, i referohen një specialist i cili do të zhvillojë regimens individuale të trajtimit, vaksinimit, etj