Parandalimi i infarkt miokardi


Miokardi infarkt - vendosur një afat të tmerrshme që shumë njerëz lidhin me vdekje. Miokardi ndan jetën në "para" dhe "pas" dhe bën të rishqyrtojë në mënyrë radikale pikëpamjet e tyre mbi të.

Parandalimi i rëndësishëm nga sulmi në zemër?Sigurisht, po! Edhe nga probleme me sistemin kardiovaskular, ju nuk vuajnë, masa komplekse parandaluese të miokardit ndihmë infarkt ruajtur trupi normale më mbajë një mendje të shëndoshë në një trup të shëndetshëm.
Parandalimi parësor i infarkt miokardi - një mënyrë jetese të shëndetshme. Kjo - një sërë masash që kanë për qëllim përmirësimin e përgjithshëm shëndetësor:


 • dietë të shëndetshme të ekuilibruar;

 • duhanit ndërprerjen, alkoolit dhe varëshme të tjera;

 • sport;

 • kontrollin e peshës.


 • Një mirëmbajtje të tillë të thjeshtë parandaluese ndihmon në parandalimin e infarktit të miokardit dhe sëmundjeve të tjera.

  Parandalimi i infarkt miokardi përsëritur


  Parandalimi i ri-infarkt - një proces më kompleks dhe të përgjegjshëm. Parandalimi sekondar ka për qëllim parandalimin e vdekjes, pas sulmit të parë të zemrës. Procesi i parandalimin dytësor të rikuperimit infarkt miokardi. Shkalla e rimëkëmbjes emërohet zakonisht mjeku dhe përfshin pjesën tjetër, ushqim të shëndetshëm. Njeriu pësoi një sulm në zemër duhet të shmangin ushtrimin intensive fizike.

  Pas shkarkimit - një sulm në zemër është trajtuar ekskluzivisht stacionare - pacienti duhet të ndjekë një dietë të veçantë për të kontrolluar gjendjen e tyre, rregullisht kontrolluar presionin dhe mbajtur një sy në kolesterolit. Në përgjithësi, parandalimi sekondar i infarkt akut të miokardit në burrat dhe gratë ka njohur tashmë sërë masash që pasojnë, megjithatë, tani duhet shumë më të rënda.

  Parandalimi nga sulmi në zemër dhe mjekësisë popullore mjetet juridike


  Menjëherë unë do të thoja se ilaçi për parandalimin e sulmit në zemër vetëm nuk mund të emërojë veten në çdo rast. Ilaçet mund të përshkruhen vetëm nga një specialist.

  Edhe pritja padëmshme në bimeve shikim të parë (ilaçeve tradicionale) më të mirë lidhur me mjekun tuaj. Dhe mënyra më popullore për të parandaluar mjetet juridike popullore sulmi në zemër janë diskutuar më poshtë.
  Supë e bimëve:

 • Përzierje dhe një lugë e gjysmë të Adonis, centaury, buds pishe, aguliçe, mashtruese dhe koriandër.

 • Hidh ujë të valë (gjysmë litër është e mjaftueshme) dhe vlim në banjë me ujë për pesë minuta.

 • Jepni krijoj përzierje për një orë dhe tendosje.

 • Merrni tri herë në ditë për pesëdhjetë mililitra para ngrënies.


 • Infuzion të bimëve:

 • Një përzierje e gjethe teaspoons nenexhik, Leonurus, yarrow dhe cinquefoil hedh ujë të nxehtë (400 ml).

 • Boil në një banjë me ujë për njëzet minuta.

 • Pas lodhje të marrë tri herë në ditë.