Gap pse marrëdhëniet përfundojnë në ndarje dhe se si për të mbijetuar


Data e parë, ne të gjithë e dimë se ky është fillimi i marrëdhënieve të reja, presin shumë nga kjo dhe çdo gjë vetëm gjobë. Por jo gjithmonë e justifikuar pritjet tona. Gap pse marrëdhëniet përfundojnë në ndarje dhe si të mbijetojnë në jetën e secilit prej nesh të paktën një herë, por nuk ishte një situatë e tillë. Pse po ndodh kjo? Arsyeja në çdo palë ka pus e vet, kështu që kjo është kështu, pavarësisht rezultatit përfundimtar. Marrëdhëniet hendekut të shkaktojnë dhimbje dhe ashpërsia e përvojave vetëm mund të japin dhimbje pas vdekjes së një të dashur.


Çdo aleancë është e bazuar në ngjashmëri me njëri-tjetrin, ose përveç kësaj, dhe pa respektuar këtë qëllim marrëdhëniet rregull. Njerëzit u takuan, i martuar dhe zhvillimi i ardhshëm i marrëdhënieve të tyre shkuan në drejtime të ndryshme. Ajo merr një sasi të caktuar të kohës, ata të pushojë të jetë i ngjashëm dhe nuk plotësuese, ky bashkim është i dënuar për të thyer.

Një shembull i thjeshtë, kolegët takua dhe ra në dashuri, sepse ata kanë shumë gjëra të përbashkëta: të interesave, duke punuar së bashku, jeta, karriera, etj Dyshja ka zhvilluar, dhe ata u martuan dhe tani kemi më shumë zhvillim është një grua lind për fëmijët, duke u përpjekur për të i kushtoj vëmendje më shumë për familjen e tij, fëmijët. Dhe në qoftë se një njeri nuk i pëlqen të ndryshojë, të gjithë hendeku nuk kalojnë.


Psikologët thonë se dashuri, tradhëti, komunikimi me të afërmit, prindërit, punët e shtëpisë ky është subjekt kryesor i mosmarrëveshjes midis bashkëshortëve, dhe marrëdhëniet ndryshim në martesë. Ne duhet të kujtojmë se njerëzit nuk e ndryshojnë natyrën dhe bashkëshortin e tyre vetëm humbur kohë për të ndryshuar këtë situatë. Pas çdo grindje që ata të bëjnë një hap në anën, veç e veç dhe hequr. Dhe pas dasmës fillon një fazë të re të marrëdhënieve, të cilat kërkojnë urtësi dhe durim. Edhe në martesë të lumtur nuk mund të evitohen mosmarrëveshjet dhe mosmarrëveshjeve, ne vetëm duhet të dëgjojnë për gjysmën e tij, që ndonjëherë keni qenë një njësi e vetme dhe të duam njëri-tjetrin.


Nuk është një situatë tjetër, ku ata kanë marrëdhënie dhe "papritmas" fund. Nuk ndodh papritmas, më shumë gjasa, është pirja e një kohë të gjatë dhe jo një herë ishin këmbanat, por për shkak të kokëfortësisë së tyre nuk i dalloni ato.

Pse ndodhi kjo? Shkaku më i zakonshëm Ngurrimi për të vëzhguar zhvillimin e marrëdhënieve që gradualisht kolaps, ekziston frika nga vetmia dhe ndryshim. Në fund të fundit, në qoftë se ajo është që të mbetet një frikë ishte motivi për krijimin e marrëdhënieve, ata fillimisht dënuar me dështim. Një njeri që ka frikë të qëndrojë gjithmonë tenton që të ketë një marrëdhënie dhe për të cilin, vetëm për të shmangur vetminë.


Nuk është një tjetër lloj i njerëzve janë shpirti dembel që thjesht kërkojnë të rrethojnë veten stabilitet në të gjitha gjërat, dhe marrëdhëniet. Kjo është për të sjellë një ndjenjë të rreme të paqes dhe sigurisë në pak jetën e tyre dembel dhe emocionale. Duke mos dashur të konstatoj se në këtë botë ka ende diçka ndryshimi i përhershëm është e pashmangshme.

Por nuk mendoj se zhvillimi i një personi nuk do të kishte pasur një marrëdhënie të qëndrueshme, në të kundërtën, në qoftë se pala partneri juaj i përhershëm është gjithashtu duke kërkuar për të zhvilluar, atëherë të gjitha kartat në dorën tuaj, si gjithmonë, mbështetje dhe mirëkuptim në momentet më të vështira të jetës.


Me çdo marrëdhënie duhet të durojnë dhe përvoja jo të zëvendësojë. Por ai, gjithashtu, është e ndryshme. Ndonjëherë Përvoja pasuron një person, dhe nganjëherë, në të kundërtën, shkatërrojnë atë, duke e kthyer në një mazoshist komplekse. Dhe njerëzit të shohin më gjithçka përveç vuajtjes dhe ndjenjat e tyre, ai thjesht gëzon ata, duke helmuar ekzistencën dhe njerëzit pranë tij tyre. Kjo mund të ndikojë negativisht mendore dhe gjendjen fizike. Psikologët modernë barazojnë këto shtete të varësisë ose alkoolizmi.


Kjo marrëdhënie përfundoi, Si për të mbijetuar ndarjen, disa këshilla të thjeshta, por përpara se të filloni ta, ne duhet të kujtojmë se nuk do të jetë e lehtë.

- Ne duhet t'i japim vetes kohë për të shërohen. Ju nuk mund të shtyjë veten për marrëdhënie të reja, plagët e vjetra nuk janë shëruar ende. Por peretvoryuytesya një horyuyuschem vetmitar vazhdimisht për të mos sbыtochnыh ëndrrat.

- Ne duhet të jenë vazhdimisht të zënë me diçka në orarin nuk duhet të ketë asnjë minuta falas. Çdo gjë e përshtatshme: një hobi të ri, punë shtesë, etj


- Vëmendje të paguajë për veten tuaj që ju ende duke bërë vetëm gjysma e saj, ulen në një dietë, të gëzojnë një stërvitje. Emocionet negative nuk mund të mblidhen në veten e tyre, ata duhet të hedhin jashtë, dhe sporti është mënyra më e mirë. Shkoni në një sallon bukurie. A vetes dhurata çdo ditë të blerë xhingël, hani në fund tortë nuk është e rëndësishme, gjëja kryesore, çfarë do të ju sjellë kënaqësi. Kjo do të rrisë prodhimin e endorphins, hormoneve të lumturisë.

- Stop duke fajësuar vetes një pushim, sepse kjo nuk është për të fajësuar një partner, por gjithmonë të dyja, vetëm në shkallë të ndryshme.


- Merrni krijimtarinë apo rewound mik katër këmbë.

- Shko në kinema, park ose të marrë një udhëtim diku ku askush nuk e di ish tuaj dhe nuk kanë për t'iu përgjigjur pyetjeve të pakëndshme: si, pse dhe sa kohë? Për më tepër, kjo mundësi shtesë për të bërë një rreth të ri të miqve dhe për të ndryshuar hapësirë.

- Merrni lëmoshë, të ndihmuar dikë të cilin shumë është më e vështirë se sa ju, ndaj ndjenjat e tua kjo mund të duket një gjë e vogël.

- Kontaktoni psikolog tuaj, nuk ka asgjë të keqe me këtë.


- Merrni shpirtin tuaj, bashkëpunimin e përshtatshme në kishë, dikush meditimi apo gjetjen e chakras të reja të përshtaten çdo gjë.

- Jo tsikavtesya ish e tij atje dhe të përpiqemi për të ndërtuar kontakte dhe në minimum.

Përfundimi është se hendeku nuk do të ndodhë, dhe çifti kishte një të ardhme të duhet për të mbajtur të njëjtat vektorët e zhvillimit, shfaqjen uyazyka marrëdhënie, dhe vetëm në atë rast do të bilancit.