Sacroiliitis - trajtim


Sacroiliitis sëmundje - Ky proces inflamator që ndodh në sacroiliac përbashkët. Kjo mund të ndikojë në tërë përbashkët, dhe membrana ose kyçeve synovial sipërfaqe. Në çdo rast, duhet të mos e humbni shpresën, si sëmundje mund të trajtohet nga disa metoda.

Trajtimet drogës me sacroiliitisKur sakroyleyte trajtim mjekësor ka dy drejtime. Në qoftë se pamja e tij provokoi sëmundjet ngjitëse (tuberkulozi, sifilizi, bruceloza) ose inflamacion ka revmatolohycheskuyu natyra, ajo nuk duhet të trajtojnë atë, dhe sëmundje themelor.

Por me purulent sakroyleyte jospecifik përdorur për të trajtuar inflamator (nonsteroidal) dhe antibiotikët. Përveç kësaj, kur procesi do të fillojë qetësimin poshtë, pacienti duhet t'i nënshtrohen fizioterapi tilla si:

 • UHF;

 • electrophoresis me drogë;

 • diatermi;

 • baltë;

 • ozokerit;

 • parafine.


 • Kur komplikime me sacroiliitis kërkon trajtim kirurgjik.

  Trajtimi me metoda popullore sacroiliitis


  Trajtimi me sacroiliitis metodat tradicionale duhet të kryhet së bashku me terapi tradicionale të drogës, si inflamacion i nyjave sacroiliac nuk mund të eliminohen plotësisht pa drogë anti-inflamator.

  Për të shpejtuar shërimin e sacroiliitis rekomanduara për të marrë zgjidhje mumje. Nevoja e tij për të pirë 20 ml në mëngjes dhe në mbrëmje. Ndihmë e mirë të përballen me sëmundjen dhe pluhur Eggshell. Ajo duhet të marrë 05 g në mëngjes dhe në mbrëmje.
  Për të kuruar sa më shpejt të jetë e mundur sacroiliitis, gjithashtu duhet të veshin një korse të veçantë semirigid lumbosacral dhe minimizuar aktivitet fizik. Kjo ndihmon për të kufizuar varg e levizjes dhe redukton dhimbjet në inflamacion të sacroiliac përbashkët.