Pylorostenosis


Stenozë i stomakut - ajo është një sëmundje të rëndë që ndodh për shkak të ulcerat kronike. Dhëmbëza të përhershëm të indeve shërimin ulcerat në vendin e çon në faktin se pėrshkueshmėrisė e stomakut është reduktuar. Kjo ndikon në aftësinë për tretje normale dhe shkakton disa simptoma të tjera.

Simptomet e stenozë të portier të stomakutProblemet kryesore për pacientët të cilët ankohen lidhur me aftësinë e stomakut për të mbajtur ushqimin më poshtë sistemin e tretjes. Për shkak të mund të ndodhë pengimi i pjesshëm:


 • të vjella, e përbërë nga të vjellat nuk është tretur ushqimin;

 • belching;

 • pesha, ndjehet nën brinjë.


 • Simptomet e stenozë të qëllimit jo aq shumë, megjithatë, si përkeqësimin e gjendjes, sëmundjes lëvizshmëri stomakut gradualisht përkeqësohet dhe më kujton më shpesh.

  Diagnoza e stenozë të portier


  Sëmundja është e nevojshme për të diagnostikuar edhe kur dyshimet e para. Stomaku ka një rol të rëndësishëm për të ndihmuar trupin për të marrë ushqim dhe për të ruajtur një ton të shëndetshme. Në avancuar cicatricial faza stenozë portieri pacienti shpesh shqetësuar vjella, ajo humbet ushqyesve, hollë dhe të dobët.

  Diagnoza është bërë nga X-ray dhe gastroscopy. Para kryerjes së këtyre procedurave pastrohet më parë nga grupe stomaku e ushqimit të studimit ishte më i saktë.

  Trajtimi i stenozës së qëllimit


  Për trajtimin e kësaj sëmundje nuk ka ardhur ende me një mënyrë më të mirë se operacioni. Gjatë operacionit ndihmë pacienti për të rritur pėrshkueshmėrisė e pilorike eliminuar pengesë anatomike. Që nga viti, përveç plagët pengesë për kalimin e ushqimit mund të jetë një kancer apo lindjes defekt, lloj i kirurgjisë varet nga lloji i pengesave.

  Operacionet në trajtimin e stenozë të stomakut derëtar ndahet në:

 • stenozë pilorike;

 • эkstramukoznoe autopsi thickened muskul unazor pilorike;

 • vagotomy me pyloroplastykoy;

 • antrumэktomyyu e vagotomy.


 • Para operacionit është konsideruar terapi detyrueshëm antiulcer. Para dhe pas operacionit pacienti merr pak kohë për të stimuluar ilaçe stomak. Ata rrisin sekretimin e stomakut dhe ndihmon tretjen e ushqimit.
  Suksesi i trajtimit varet pacientit, qëndrimin e tij pozitiv dhe se si ai do të mbajë receta në dietën dhe mënyrën e jetesës.