Sëmundjet që trajtohen pyavkamy


Në ditët e sotme gjithnjë e më shumë njerëz janë duke u përpjekur të përdorë ekskluzivisht për mjetet juridike popullore trajtimin e sëmundjeve të caktuara. Disa nga këto mjetet juridike popullore, duke përfshirë Leeches njohur tashmë edhe nga mjekët. Leeches - një lloj i krimbave annelid që jetojnë në rezervuare dhe parazitare të madhe në jetojnë organizmat limfatike konsumojnë. Leeches për çdo mundësi të fillimit të mos pini gjakun, sepse prerjet në pellg ku ata jetojnë ju mund të merrni një shumë prej këtyre parazitëve. Leeches janë përdorur për shekuj për trajtimin e njerëzve, por në kohën e tanishme janë përdorur kryesisht vetëm një varieteteve pak të Leeches medicinale. Leeches mjekësore nuk janë bartës të sëmundjes, e cila është shumë e rëndësishme gjatë terapisë. Leeches konvencionale që jetojnë në ujërat moçalore nuk janë të përshtatshme për trajtim, siç disa sëmundje Leeches mund të transmetohet personit të kafshimit. Leeches veçanta mjekësore, rritur në fidanishte, e cila përjashton mundësinë që ata janë bartës të parazitëve apo sëmundjeve. Aktualisht, ka një zonë të veçantë të mjekësisë që përdor shushunjat si një mjet themelor i trajtimit, këtë fushë të mjekësisë quajtur hirudotherapy. Trajtimi me Leeches jep një efekt mjaft të rëndësishëm për pacientin. Fakti që Leeches, të ushqyerit, të kontribuojë në përtëritjen e gjakut, sepse trupi, ndjenja e humbjes së gjakut, ajo fillon të prodhojë. Përveç kësaj, në pështymë e Leeches përmban enzima që promovojnë thinners gjakut dhe trajtimin e shumë sëmundjeve. Përdorimi i duhur i Leeches për rinovimin në mënyrë të konsiderueshme, por ne duhet të kujtojmë se Leeches duhet të krijojë një profesionist dhe i pavarur i efektit të trajtimit nuk mund të jetë.


Ne duhet gjithashtu të marrin në konsideratë se sëmundje shushunjat trajtuar me efekt më të madh. Efektiviteti i Leeches provuar në trajtimin e venat me variçe. Gjatë Leeches procedurës vënë në zonën e prekur, e cila ndihmon për të hequr gjakun e ndenjur dhe hollim saj. Rezultati i këtij trajtimi është mjaft stabile dhe pacientët i janë nënshtruar trajtimit me Leeches nuk mund të përjetojnë simptoma të venat me variçe brenda 3-4 muajve. Leeches edhe manifestimet e madhe e venat me variçe janë hequr të parë të ashtuquajturat "yjet" që lejon përdorimin e këtyre parazitëve të gjakut-gjiri qëllime kozmetike. Përveç trajtimi i Leeches variçe është stimulimi i natyrshëm i rrjedhës së gjakut, e cila përmirëson ndjeshëm të lëkurës, nxit përtëritje të saj. Të përfshira në pështymë e Leeches enzimat promovojnë vasodilatation, kështu që kjo terapi ka një ndikim pozitiv në tërë sistemin kardiovaskular. Përveç kësaj, efekti unik i Leeches në sistemin e enëve të gjakut mund të përdorin në mënyrë efektive për të trajtuar ato fazat e hershme të arteriosklerozës dhe DVT. Sigurisht, një trajtim i tillë nuk do të heqë pllaka ekzistuese kolesterolit, por sëmundje shumë më e lehtë dhe madje edhe të ndihmojë në trajtimin e këtyre sëmundjeve në një numër të sëmundjeve të sistemit riprodhues femëror, duke përfshirë edhe diagnozën e cysts beninje dhe infeksion kronik gjithashtu mund të jetë projektuar si një rrodhe një terapi. Në këtë rast, Leeches vënë në bark të pacientit, dhe të paktën 15 copa. Në varësi nga shkalla e sëmundjes mund të jetë projektuar një kurs mjaft të gjatë të trajtimit. Fakti përfshira në pështymë e elementeve shushunjat stimuluar sistemin imunitar të njeriut, kështu që personi mund edhe të heqin qafe e infeksioneve kronike të sistemit urogjenital. Për më tepër, Leeches përdorur gjerësisht në sëmundje të ndryshme të nyjeve. Në këtë rast, Leeches janë të vendosur në të përbashkët prekur. Efekti pozitiv terapeutik është arritur nga fakti se rrodhe sucks limfatike me acid urate, e cila është lëshuar në të përbashkët prekur. Ky trajtim është shumë efektive për shkak se pacientët ndjehen të përmirësimit të lëvizshmërisë së përbashkët pas disa seancave të Leeches terapi. Kur kryen seanca e rregullt e trajtimit me Leeches është reduktimi i kripërave të grumbulluara në nyje, duke kontribuar në shërimin e përbashkët e indeve dhe parandalon deformim të mëtejshëm. Leeches me të vërtetë e mirë për shëndetin si ajo i lejon të gjakut për të rinovuar dhe të bëjnë trupin më rezistent ndaj shkatërrimit nga viruset dhe bakteret, por për fat të keq, jo gjithmonë e rekomanduar për të përdorur shushunjat dhe madje edhe në këtë metodë e trajtimit është e kundërindikuar. Para së të gjitha Leeches nuk mund të vënë njerëzit me presion të ulët dhe koagulimit të gjakut, si në rastin e parë, humbja e gjakut do të çojë në zalisur dhe e dyta për faktin se gjaku nga plaga e lënë nga rrodhe do të rrjedh kohë të gjatë. Kohë mund lista e sëmundjeve që janë trajtuar me Leeches, por të jenë të vetëdijshëm se Leeches mund te kuroje vetëm fazën e parë, ndërsa në shkallën e rëndë të shkatërrimit ata vetëm mund të lehtësojë sëmundjen.