A është e mundur për të kuruar sëmundje të lëkurës ichthyosis


Ichthyosis - një sëmundje e trashëguar që shfaqet në lindje, të moshës 1 deri në 3 vjet. Ichthyosis - i referohet një grupi të sëmundjeve të lëkurës të shkaktuara nga një defekt gjenetik në të cilën shënimet e thatë, lëkurë thickened se peels, nga pamja e jashtme të ngjashme me luspat e peshkut, një ndryshim të rëndësishëm në epidermë, në mënyrë që pacientët mund të përjetojnë probleme sociale dhe psikologjike. Në fushat e lëkurës të prekur nga ichthyosis ka gjëndra dhjamor dhe djerse.
Shkalla e vështirësisë e sëmundjes varet formën e sëmundjes. Ka raste të lezioneve të rënda të lëkurës.