Shkaqet Mashkull anoreksi, simptomat, trajtimi


Çdo vit anoreksi mashkull po fiton vrull. Dhe për fat të keq marshimi në unison me anoreksi dhe bulimia burrave, të cilat njerëzit kanë tendencë për të tri herë më shpesh se femrat. Burrat përshtatur kategorik dhe problemet e tyre nuk e njohin. Ajo ka qenë prej kohësh mendohet se anoreksia është një problem thjesht femër, por mjekët britanikë janë të shqetësuar në lidhje me rritjen e shpejtë të anoreksi mashkullor. Ndjekja e një organi të mirë ideal shtyn njerëzit për hapa të tillë qesharake dhe përkeqësimin e shëndetit të tyre. Burrat fiksuar në format e tyre, që kanë të bëjnë me ushtrimin e përshpejtuar për të arritur qëllimin tuaj, të mbajtur kontrollin e kalorive, qëllimisht refuzojnë të hanë, rregullimin ditë uritur, ndërhyri vazhdimisht. Rejuvenated dhe mosha e njerëzve që vuajnë nga anoreksi. Punëtorët mjekësore janë fryrë alarmin në lidhje me rënien e muskujve të muskujve nxënësve.


Anoreksi mashkull dhe bulimia është dëshira për të mbajtur peshën nën kontroll, duke shkaktuar artificialisht të vjella në dorë pas çdo vakt. Përçarje dhe dëshira për të hequr qafe e stomakut të mbushur me njerëz të ndodhë në pacientët me anoreksi vazhdimisht në mënyrë që gjatë vakt ata mendojnë se ata kanë ngrënë shumë. Pas çdo akti të çliruar stomak një ndjenjë e fajit të veprës, e cila mund të rezultojë në çrregullime të ardhmen psikosomatike
Shkaqet Anoreksi
Mashkull ndryshon nga kufijtë e moshës anoreksi anoreksi femër dhe zhvillimin e tyre në lidhje me skizofreni, psikozave, neuroses. Por, para se njeriu të sëmurë me anoreksi, shumë prej tyre vuajnë nga mbipesha. Admirim i pakufishëm efekte të mëdha negative sportive, si dhe të çon në lodhje e tmerrshme trupin e mashkullit. Meshkujt që punojnë në modelimin, anoreksi shpesh të prirur mashkull. Nga fillimi i anoreksi sëmundje vuajnë shumë kanë muskujve të dobët dhe të sistemit të enëve të gjakut ishin gjendja e keqe aktuale e traktit digjestiv

Anoreksi Simptomat
- që vuajnë nga njerëzit anoreksi të refuzojë për të ngrënë
- japin përparësi të tepërta Sportit
- vuajnë nga anoreksi të refuzojë të jetë aktive, pa iniciativë janë të prirur për të vetmisë
- mohojnë sëmundje si të tillë
Anoreksi Trajtimi
- Trajtimi është i përqendruar në kthimin në peshën anorexic pacientit i korrespondon normës
- krijimin e kushteve të favorshme për vakt vetë
- ushqejë qëndrimeve pozitive ndaj ushqimit, forma e tyre

- Pjesëmarrja aktive dhe mbështetja e familjeve në arritjen e një shërim njeri shpejtë

- Ekzaminimi terapist, emërimi në qoftë se pjesa tjetër e nevojshme krevat, shtrimin në spital
- automjetet tonik qëllim, vitamina, zëvendëson gjakut
- Pacientët Anoreksi duhet të hani të lartë kalori
- vuan nga anoreksi në përmirësimin e gjendjes të fillojnë të marrin qetësues dhe ilaqet kundër depresionit
- qëndrim pozitiv gjatë gjithë rrjedhës së trajtimit
- në vidyazytsi trajtuar dhe një rënie të mprehtë në peshë (rikthim) kërkohet ri-shtrimin në spital

- duke përdorur trajnimin autogenous
- terapi grupi për të shkëmbyer përvojat në shërimin e pacientëve të tjerë me anoreksi
- konsultuar me një mjek të kualifikuar - trajtim mjek diete në paraburgim
Më shumë artikuj mbi këtë temë:
1. Anoreksi 2. Fëmijët fillore anoreksi