Si të përdorni të drejtën oturak


Sot në farmaci moderne mund të shihni një shumë të produkteve të ndryshme. Përveç farmaceutike të njohura janë edhe pajisje të ndryshme dhe pajisje që janë të përshtatshëm dhe të thjeshtë në përdorimin e saj. Kohët e fundit, kërkesa e shumë prindërve për të blerë një pajisje të tillë si një oturak. Për shkak se fëmijët e vegjël shpesh duhet të testohen për të parandaluar zhvillimin e sëmundjeve të rënda. Prindërit e kuptojnë se si të domosdoshme këtë procedurë, për shkak të varet në masë të madhe në shëndetin e fëmijës, por ende, urina, fëmijët e tyre ende nuk duan të kalojnë. Shumë prindër përdorin metodën e vjetër të kavanoza ose qese plastike, dhe të tjera mjete dobishëm urinë, duke mos ditur se nëna moderne përdorur për këtë mënyrë të re - oturak. Kjo njësi përfshin shumë përparësi. Për shembull, ajo nuk ka nevojë për të larë dhe shterp, pasi ajo është e gatshme për përdorim, ai avancuar dhe funksionale, dhe më e rëndësishmja - nuk është e vështirë për t'u përdorur, dhe se e bëri atë kaq popullore. Përveç kësaj, farmaci mund të zgjidhni një model të bazuar në parimin seksuale, për një djalë apo vajzë. Prodhuesit kanë marrë kujdesin e saj. Prindërit, së pari pa oturak, shumë të lumtur, si një sistem të veçantë velcro aftë për të bashkangjitur në mënyrë të vendosur në trupin e fëmijës, nuk ka rrëshqitje dhe nuk otkleyvayas dhe në heshtje duke pritur për fëmijën bërë rastin e tij.


Por në mënyrë që të kuptojnë se si të përdorin oturak, është e nevojshme për të studiuar me kujdes udhëzimet. Së pari, ju duhet të mbani mend sigurinë, ndiqni të gjitha udhëzimet për përdorim me saktësi maksimale. Ne duhet të kujtojmë se kjo pajisje ka për qëllim vetëm për përdorim të vetëm. Që nga ajo është plotësisht steril, ajo kërkon trajtim të veçantë. Prandaj është e nevojshme që të përpiqen për të shmangur marrjen mikrobet në oturak. Ajo gjithashtu duhet të jetë gati për këtë herë të parë duhet të bashkëngjitni pajisjen në trupin e fëmijës menaxhon jo të gjithë, kështu që ju duhet për të blerë disa opsione vetëm në rast, si në çdo rast ajo është ende e dobishme. Ajo duhet të paralajmërojë ju se ndodh që udhëzim për të lënë oturak gjatë natës. Por mos dëgjoni këtë këshillë, si kohë ideale për mbledhjen e urinës - këtë mëngjes, dhe gjatë natës mund të mblidhen disa metoda të urinës dhe rezultati mund të jetë i pabesueshëm. Është më mirë për të zgjoheni pak më herët dhe me lehtësi të kryejë procedurën në një atmosferë të relaksuar. Atëherë rezultatet janë bij të dashur e më të sakta. Oturak është një qese e vogël me një vrimë, e cila është ngritur mes këmbëve të Velcro veçantë të fëmijës që nuk shkaktojnë alergji. Prindërit janë më të mira paralajmërojnë - në shkop oturak pelenë nuk ka kuptim, pasi ajo do të mbetet e thatë dhe pelena - të plotë. I tërë procesi mund të zgjasë deri në një orë, në varësi të fëmijës. Para se procedura duhet të lani duart tuaja tërësisht me sapun dhe fëmijë pidmyty mirë. Pastaj lëkura në zonën gjenitale duhet të jenë tharë mirë, peshqir promoknuvshy lagur apo pelenë. Fëmija duhet shtrirë në shpinë të tij, duke u siguruar bigëzim plotësisht të thatë. Ju tani mund të hapur paketën dhe për të vendosur oturak, pas heqjes atë nga film mbrojtëse. Vlen të përmendet se vajzat dhe djemtë vishen pajisjen në mënyra të ndryshme. Djali duhet të fshini penisit dhe scrotum në një vrimë, fort shtrydh pjesën që është ngjitur në lëkurë në bigëzim dhe rreth organeve gjenitale. Lidhur me drejtimin e tank, kjo nuk ka rëndësi, rezultati nuk do të preken. Vajza duhet të rrinë oturak, rezervuar poshtë nga serbia në anus. Ne duhet të shohim në atë se pjatë dhe që është ngjitur, u bashkangjitur fort për urinë zonë ishte krejtësisht muar. Por është gjithashtu e nevojshme që të përpiqen për të bashkëngjitni pjatë në mënyrë që lëkura delikate fëmija nuk ishte thyer. Kur oturak veshur, ju duhet të prisni derisa të urinoj fëmijën. Nuk ka për të lënë atë të gënjyer, si ajo në mënyrë aktive do të lëvizin këmbët, duke zvogëluar sipërfaqen ngjitës dhe duke lënë urinë në pëlhurë me lajle, jo tank. Mundësisht duke mbledhur urinë përfundojë fëmijën në një batanije ose pëlhurë me lajle, në qoftë se dhoma është e ftohtë dhe shpif për dikë armëve. Sipas opinioneve të prindërve, në qoftë se gjatë procedurës ose për të ushqyer fëmijën tuaj, ose të jepte ujë, procesi i zbrazjes përshpejtuar në mënyrë të konsiderueshme. Kur materiali u mblodhën për analizë, ju përsëri lëkurë pidmyty fëmijë thatë atë, vajose krem ​​dhe veshin një pëlhurë me lajle. Para se të blesh ju duhet të shqyrtojë me kujdes pajisjen në sipërfaqe në dispozicion ishte ngjitës të butë që nuk vënë presion mbi indet themelore. Përveç kësaj, për mbledhjen e urinës duhet të jetë e butë dhe e bërë nga plastike për të marrë ndonjë formë. Kjo pikë është shumë e rëndësishme, sepse fëmija në këtë kohë duhet të jenë të veshur me rroba të zakonshme. Nuk duhet gjithashtu të jetë e kalibrimit, kështu që ju lehtë mund të përcaktojë shumën rrjedhin të lëngshme. Duhet të theksohet se jo vetëm fëmijët, por të rriturit mund të përdorin pacientët mochepryemnykamy. Vetëm në këtë rast, ju duhet të blejnë pajisje reusable, por edhe disa pjesë. Kur njëri është kryer, ajo duhet të zëvendësohen menjëherë. Ju duhet gjithashtu të ndjekë rregullat e higjienës dhe për të mbajtur oturak të besueshme shtrihet banesë në lëkurë. Saj e këshillueshme të kontrolloni ngushtësi nga koha në kohë. Në fund, mund të themi se oturak është i domosdoshëm për secilin prind, si me grumbullimin e urinës do të jetë shumë më të shpejtë. Prandaj, koha do të ruhen dhe zhgënjimin e prindërve do të jetë mirë.