Si është sëmundje lupus një personi tjetër


Kjo sëmundje si lupus rrezikshme për njerëzit, siç është një sëmundje autoimune, i cili funksion është shkatërrimi i dermis lidhës. Në kohën kur antitrupat janë trupi të fillojë të infektojë ADN shëndetshme procesin e ndotjes rrezikshme fillon të gjitha qelizat e trupit dhe, për pasojë, e gjithë kjo çon në sëmundje të rënda, të quajtur Lupus. Nëse fëmija juaj për të shpjeguar se çfarë lupus, ne mund të themi se kjo është një sëmundje që është e ngjashme me alergji, ndërsa ajo vepron si një sëmundje ngjitëse e qelizave të shëndetshme.


Shkaqet për këtë sëmundje, lupus është i panjohur. Shpesh jepet një vend në pohimin se lupus ngjitëse. Ka mendime të ndryshme rreth asaj se si lupus sëmundje transmetohet me një person tjetër. Kjo është një i afërm i reaksioneve të zakonshme alergjike dhe për këtë arsye ka një reagim ndaj drogës. Për më tepër, droga duhet të jetë e nevojshme për të trajtuar sistemin kardiovaskular, jo ato që ju mund të përdorni gjatë ditës. Burimet kryesore të sëmundjes, por ende nuk është sqaruar. Mendime shumë dëshmi të mjaftueshme. Teoritë që kanë zhvilluar kohët e fundit, janë kontrolluar nga hulumtimet. Eksperimentet laboratorike dhe eksperimente. Megjithatë, ata ende nuk janë të mjaftueshme. Prandaj, blerjen e sëmundjeve të tilla si lupus, mbetet e hapur.


Ne e dimë se zona rreziku të marrë njerëz të moshës nga 15 deri në 30-35. Por ata e kuptojnë se sëmundja e tyre është lupus, nëse nuk ka një përgjigje të saktë për pyetjen që është shkaku i. Fakti që lupus manifestohet në të njëjtën mënyrë si sëmundje të tjera, të tilla si lodhje, dhimbje koke, goja e thatë, ethe dhe ndryshimet e dukshme të lëkurës. Këto simptome mund të karakterizohet dhe bronkit, paraqitja e shtatzënisë, angina, probleme të zemrës dhe veshkave, dhe shumë më tepër. Vetëm plotë numërimin e gjakut, urinalysis, ultratinguj dhe kryer një numër të testeve të tjera të nevojshme, të aftë për të krijuar sëmundjen e saktë dhe menjëherë të përcaktojë në cilin drejtim për të shkuar sa më shpejt të jetë e mundur për të shpëtuar njerëzit nga sëmundja. Ajo duhet të gëzohemi në faktin se sëmundja është ende e rrallë në shoqëri dhe për këtë arsye nuk ndodh shpesh. Nëse vëreni bashkëbiseduesi lëkurës trupi ngjyrë të çuditshme, dhe keni menduar se ishte lupus, ju nuk duhet të drejtpërdrejtë të flasim për këtë, sepse ju mund të trembë supozime e tij imagjinare bashkëbiseduesi. Ndoshta kjo ajo merr vetëm gjurmët e jakë shumë sdavyvsheho qafës, jo eritematoz, një sëmundje autoimune.


Simptomet e lupus shpesh janë: skuqje të kuqe formuar si një flutur, e cila është e vendosur në hundë dhe mollëzat. Gjaku mund të shihet për antitrupa që tregojnë sëmundjen. Forma e tij, nga rruga, kjo skuqje mund të ngjajë pickim një ujk, e cila është arsyeja pse ajo u quajt "lupus". Lupus - një sëmundje kronike dhe të mendojnë për prognoza e pacientit duhet të bazohet vetëm në gjetjet e analizave. Nëse një person mban trajtimin e tij për jetën dhe nuk përpiqen për të tërhequr në vetvete, metodat e përdorura nga ana e tyre për të përmirësuar gjendjen e tyre, mund të zgjasë jetën. Sëmundja lupus mund të transmetohen te një person tjetër, duke e bërë jetën e tij më e vlefshme për të, sepse në shumicën e rasteve duhet të besojnë në shpresë. Për shkak të veshkave, mëlçisë dhe sëmundjet infektive, jeta mund të reduktohet dhe madje edhe atëherë nuk presin mjekun edhe më të mirë. Sëmundja lupus transmetohet seksualisht, dhe ajo festohet në artikuj të ndryshëm shkencorë. Ekspertët gjithashtu tregoi se lupus mund të trashëgohet nga një person tjetër dhe, shumica e grave që janë në një pozitë aborteve të mos prishin jetën e tyre apo fëmijën e tyre të palindur.


Shumë prej tyre nuk duan kontakt me lupus sëmurë, të përpiqet për të shmangur kontaktin e drejtpërdrejtë dhe duke prekur trupin e tyre. Masat paraprake duhet të ndiqen, si të vërtetë është ende i panjohur se si saktësisht transmetohet lupus të një personi tjetër dhe cilat janë karakteristikat e tij si një sëmundje kronike. Disa besojnë se një herë se është në natyrën, alergji synonymychnыy, atëherë ajo mund të transferohen vetëm me trashëgimi, me blerje, por jo nga ajri, kontakti trupor. Të tjerët e shohin atë si një sëmundje fatale dhe për këtë arsye, të përfshijë lupus në sëmundje të tilla si SIDA. Shpresojmë, së shpejti, shkencëtarët ende përcaktohet me faktin se lupus është në të vërtetë shpiku kurë universale për sëmundje, e cila do të ndihmojë ata që janë të sëmurë me sëmundje, që të ketë një fëmijë të shëndetshëm, dhe të sigurohemi që sëmundja nuk transmetohet një personi tjetër . Nëse mjedisi juaj është e njohur, vuan nga një sëmundje e tillë, atëherë ai duhet të kuptoni se ju jeni të shqetësuar në lidhje jo vetëm ata, por veten e tyre, sepse nëse infeksioni ndodh në vendin e parë, vera do të takojnë atij që ishte kontakti me pacientin. Luaj Zjarri nuk çojnë në asgjë të mirë, por me zjarret masive dhe shkatërrimit të mëvonshëm. Nëse koha nuk e njeh sëmundjen dhe nuk i kushtoj vëmendje të mjaftueshme dhe nuk e mbrojnë veten dhe fëmijët e tyre nga komunikimi me ata që janë tashmë në fushën e infeksionit, atëherë problemi është i pashmangshëm.


Të mbrojtur familjen tuaj dhe të dashurit nga kontakti panevojshme me ata të cilët janë duke vuajtur nga kjo sëmundje. Të ketë polemika lindur, mund të ju shpjegojë për të afërmit se ata ishin ju do të keni bërë të njëjtën gjë. Nëse besoni se ajo nuk do të jetë e bukur ndaj tyre, do të përpiqen për të ofruar ndihmë, duke siguruar ushqim të nevojshëm, të vënë drogë e nevojshme dhe do të ndihmojë për të shpejt të të shpëtoj të sëmundjes afërm nga një mjek me përvojë.