Si të veshin orthoses për gju


Njeriu, në sajë të strukturës së mrekullueshme të nyjeve, e bën shumë lloje të lëvizjeve. Ai hedhje, shkon, kthehet, mban dhe rreh. Sëmundjet dhe lëndimet thyejnë mekanizëm të përsosur. Shpesh kjo çon për të dëmtuar në gju të përbashkët. Kur një person i bën lëvizjet e nyjeve gju e tij të ndjehen të ngarkesës shumë të fortë. Në ecje të thjeshtë në gjunjë llogari të gjithë peshën e. Nyjet më të rënda të stresit të qëndrojë kur duke kërcyer dhe duke luajtur sportive. Shumë lëvizjet kryhen automatikisht, dhe janë perceptuar nga njeriu për të dhënë. Por lëndimet nuk ndodhin vetëm në atletët, dhe ata mund të shfaqen në jetën normale. Gju përbashkët është pjesa më traumatike e trupit të njeriut. Ai është organi stabilizator. Nëse ka pasur mjaft një lëndim të rëndë në gju, është e nevojshme për të aplikuar orthoses. Ky produkt ortopedik pa qenë ilaç, pozita e mirë ruan të përbashkët. Sigurisht, procedura nuk duhet të mbahen për të zgjedhur në orthoses rastit. Para së gjithash, ju duhet të shihni një mjek. Ekspert shqyrtuar gju, një diagnozë të saktë, pastaj të përshkruajnë trajtim. Pastaj ju shkoni në diagnozën sallon ortopedike dhe mjeku pranishëm rregullt ose konsulent me përvojë. Produkt ortopedik duhet vetëm të marr këta njerëz. Të orthoses korrekte për gju duhet-të përpiqet dhe një shëtitje të vogël në të. Një person duhet menjëherë të ndjehen lehtësim dhe të shohim nëse orthoses rehatshme. Brenda duhet të marrin këshillim të plotë në lidhje me proteze në dhe jashtë dhe në metodat e prodhimit të kujdesit.


Është e nevojshme që të i kushtoj vëmendje të fuqisë së proteze shtojcën. Kjo eliminon nevojën për të vazhdimisht të rregulluar produkt spolzayuschee ortopedike. Kjo pronë pakëndshme mbajnë orthoses me cilësi të ulët të prodhuara nga firmat e vogla. Prodhuesit e mira zakonisht të stuff produkteve pika e tyre e silikoni për mbajtjen e tyre në këmbë të mirë. Për traumave komplekse është shumë e rëndësishme proteze fiksimi ngurtë në zonën e problemit. Prodhuesit e mëdha të tilla si kompanitë dhe Medi Orlett, të krijojë një orthoses të veçanta të përbashkëta, biomechanical gju analog të plotë. Kjo varet sigurojë proteze saktë fiksimit. Ai kurrë nuk kaloj në këmbë, në mëngjes dhe në mbrëmje do të jetë në një vend. Produkte profesionale ortopedike mund të vishen gjatë gjithë ditës, duke marrë vetëm para gjumit. Ata "frymë", pra ajri kalon përmes tyre, kështu që nuk do të shfaqet në acarim të lëkurës. Gjithashtu, këto orthoses nuk fshij lëkurën dhe mos shpejt atë. Marrja e duhur zgjedhje proteze, dhe blerjen e një produkt profesional, ju duhet vetëm të përmbushë disa kushte për proteze duhur veshur për gju. Nëse mjeku juaj ka përshkruar orthoses vështirë, rregullimin dhe ekspozita lakimi kënd i përbashkët duhet të trajtohen në përputhje me rekomandimin e mjekut. Vetë-rregulluar, natyrisht, e pamundur. Përndryshe, orthoses tilla të shkaktojë dëm në gju. Qafa zgjatur përdorimin, por në kohëzgjatjen ditore të mbante ndonjë proteze duhet të specifikojë në mjek. Kur përpunimin e një vaj gju ose krem, ju nuk mund menjëherë të veshin orthoses. Ne duhet të lejojë kohë për këto kompozime të trajtimit të lëkurës. Ajo gjithashtu duhet të dini se dhimbje dhe ënjtje në gju nuk është një pengesë për të veshur orthoses. Ka modele që lejojnë ata për të kapur nyjeve fryrë dhe të deformuara. Ënjtje dhe dhimbje domosdoshmërisht zhduken. Ka situata të pakëndshme kur të plagosur ose zabolilo gju në fëmijën. Mjek përshkruar veshur proteze. Fëmija është ende i vogël, ai dëshiron të luajë në katin e si ai përdoret për të. Kur zvarritje apo ulur në katin e foshnjës gju prirje në një kënd të mprehtë. Orthoses në këtë mënyrë. Mjekët e rekomanduar për të hequr produktin gjatë lojës. Zgjedhur siç duhet dhe orthoses cilësisë do të veshin atë për aq kohë sa është e nevojshme për shërim të plotë të përbashkët gju. Ai kurrë nuk e kaloj dhe nuk shkaktojnë vështirësi të tjera. Kjo është e saktë proteze veshur.