Milkshakes janë shumë të dëmshme për shëndetin


Shkencëtarët amerikanë kohët e fundit janë provuar të shkaktojë dëm në milkshakes shëndetësore. Çka është specifike e tyre, në mënyrë që ata të ndikojnë në trupin e njeriut. Pak njerëz e dinë se ato përmbajnë diabet yndyrë dhe sheqer që të çojë në trashje,. Ku shpesh marrin një koktej? Natyrisht, në ushqim të shpejtë, ata larë poshtë me patate të skuqura, hamburger, qentë e nxehtë, ky kombinim është shumë e rrezikshme për traktin gastrointestinal.


Qëndron Eric ka përfunduar milkshake shqyrtimin e ndikimit në trup, ato u botuan në një publikimeve SHBA. Për këtë ishin të ftuar nxënësit e shkollave të cilët i pëlqente të hani çokollatë çdo ditë milkshakes. Shkencëtari arriti në përfundimin se kokteje të tilla drogës si që vazhdimisht të etur, dhe ju nuk mund ta ndalojë në kohë. Ajo ka qenë prej kohësh e njohur se sheqeri ndikon në tru, duke sjellë me vete një ndjenjë e gëzim dhe kënaqësi lëvizje. Një milkshakes në përbërjen e tij kanë një sasi të madhe të sheqerit, plus qumësht (yndyrë), kështu që shpesh një koktej të çon në trashje.Shkencëtari amerikan, i cili kaloi shumë studime në lidhje me sheqer arriti në përfundimin se sa më shumë që hanë, aq më shumë ai dëshiron. Kur një person përdor sheqer, truri merr shpërblim. Dhe për shkak se njerëzit nuk mund të kontrollojë sasinë e sheqerit që është konsumuar. Ky problem është psikologjike, ajo është më mirë për të, kur prindërit e fëmijëve të minimizuar përdorimin e saj, atëherë nuk do të ketë zakone.


Këto eksperimente mund të shpjegojë se pse njeriu është e vështirë për të hequr qafe trashje dhe dietë nuk ndihmojnë atë, sepse ai nuk mund plotësisht vidyazykatysya e sheqerit. Në qoftë se edhe pini një gotë Milkshake, ne mund të fitojë kalorive të reja që janë shumë të vështirë për të humbur.


 
R3r3r353.