Njeri i pangopur dietë


Një dietë e mirë, sidomos për ata që duan për të ngrënë!
Dita 1
400g mish i gatuar dhe sallatë 300g perime (domate, tranguj, qepë, herbs), të mbushur me salcë kosi.
Dita 2
2 vezë të ziera, 50 gram yndyrë djathë të ulët vilë, 400 gram fruta
Dita 3
400ml ulët-yndyrë viçi supë, sallatë (si ditën e parë), 200g i frutave të thata.
Dita 4
400g djathë, 3 patate të ziera, 400g i frutave, 1 domate dhe majdanoz.
Të gjitha produktet janë të ndarë në 3-4 vakte, çdo gjë është e kripë!
Katër ditë të humbur peshë 2-25 kg. Dietë nuk është i uritur, ju mund të durojnë.