Këshillë: se si të mos nopem në një parti apo në restorant
Pyetje


Pas një darkë të mirë në një restorant ndjej siklet (pavarësisht nga ajo që është urdhëruar - sallatë ose biftek). Çfarë bëni ju këshillojnë?


Përgjigje


Kjo nuk është e habitshme. Gjatë disa viteve të fundit në madhësive pjesë restorant janë rritur ndjeshëm. Provoni metodën e mëposhtme, kur ju hani jashtë, duke i dhënë fund një pjesë e gjysmë në pjatë, të marrë një pushim të mirë. Stop përtypet për pesë minuta (kjo kohë mund të bisedoni) dhe të jepni trupin tuaj një shans për të vendosur - se sa ju jeni të uritur. Normalisht stomaku merr rreth 20 minuta për të ndjehen të ngopje, kështu që më mirë të ngadalësojë para krejtësisht ob'yistysya. Pas një pauzë pesë minuta, ju mund të kuptoni nëse doni një meze të lehtë të vogël. Së paku, vendimi i juaj do të jetë i diktuar nga uria në vend, jo një zakon.