Dietë të pijshëm


Kjo dietë është një program për pastrimin dhe humbje peshe, i projektuar për 30 ditë.
Kemi pirë, kur për të pirë dhe kur përpiqet të përpiqen për të ngrënë. Gjëja kryesore është se ne nuk ZHUYEMO.
Kujdes Kryesuesi duhet të jetë çdo ditë.
E njëjta e përditshme duhet të pini 15L e ujë të pastër.
Ju mund të pini të gjithë qumështin, produktet e qumështit, lëngje, çaj, kafe, kakao, lëng mishi me perime dhe mish pule vetëm.
Që ne shpesh "zaedaem" stresi i tyre (e cila, që ra fjala, nuk e shtypin stresit - kjo është shumë e keqe nga pikëpamja psikologjike), ditët e para në një dietë shumë të pazakontë dhe të vështira. Unë dua të bëj.


Përmirësohet më shumë shëndetin. Lëshuar një shumë energji, e cila ishte e vështirë të tretet ushqimi.
Fuqimisht pastron trupin dhe të shkojnë mbipeshë.
PARA 10 ditë - pastruar të gjitha organet uritur. Kjo mund të shoqërohet me sekrecione, duke përfshirë edhe në formën e mukusit, mund të prekë në gjuhën.
Pastaj 10 ditë - trajtohen organet ngurta (mëlçinë, veshkët). Ndoshta situata të pakëndshme e këtyre organeve.
10 ditët e fundit të trajtimit në nivel qelizor.
Trupi duhet të marrë të gjitha vitaminat e nevojshme, minerale, aminoacidet dhe acidet yndyrore: të marrë në këtë kohë shtojcave të përshtatshme mjekësore.


Recommended nënshtrohen këtë program jo më shumë se 1 herë në vit!