Radikale Ushqimi


Të gjitha këto produkte duhet të ndahet në 4 ngrënies - Mëngjesi (8-9 orë), drekë (12-13 orë), pasdite (15-16 orë) dhe darka (brenda 18 orëve).
Gjatë gjithë dietë kohë mund të pini vetëm ujë mineral apo e lehtë.


Javën e parë


E hënë: 3 vezë 5 patate ose të mesme.
E martë: djathë 100g vilë me të ulët-yndyrë krem ​​kosi, 200-250 ml kos ose qumësht i thartuar.
E mërkurë: 2 mollë të vogla, 05 litra kos, 1 litër lëng frutash.
E enjte: 400 gram mish lope të zier ose pule, çaj pa sheqer.


E premte: 05 kg mollë ose dardha.
E shtunë: kos 300 ml ose qumësht i thartuar, 3 patate të ziera.
E diel: 05 litra kos.


Javën e dytë


E hënë: 200 gram mish lope të zier, 1 vezë, 2 domate të vogla.
E martë: 2 mollë, 100 g mish lope i zier, sallatë e domate dhe trangujve me vajra bimore.
E mërkurë: 100 gram mish lope të zier, 70 g bukë thekre, 2 mollë.
E enjte: 2 vezë, 100 g mish lope i zier, 150 gram bukë thekre.
E premte: 3 patate të ziera, mollë (jo më shumë se 700 g), 05 litra kos.

E shtunë: 300 g mish pule gatuar, 2 trangujve mesatare, 2 vezë, çaj pa sheqer.
E diel: 4 patate të ziera 2 mollë.