Çfarë duhet të pini ujë mineral në qoftë rritur aciditetin e stomakut lëng


Rritja e aciditetit të lëng stomakut, hiperatsydnoho karakteristikë gastrit funksion -Search fituar e qelizave sekretore te stomakut. Pacientët e tillë, mjekët rekomandojnë ujë alkaline mineral ata pirë vetëm ngrohtë shpejt, gulps mëdha.
Me ngrohje nga dioksidi i karbonit avullon terapi me ujë, nxitjen e sekretimit stomakut. Ujë mineral të ngrohtë, duke marrë në stomak, pengon lëng stomakut. Përzierjes me përmbajtje gastrike, ajo ndryshon medium reaksionit në të cilin një proces i tretjes.


Në periudhat e acarimit ujit mineral është i emëruar në 7-10 ditë pas trajtimit të anti gjysmë filxhan (100 ml) dy herë në ditë për një orë e gjysmë përpara se të hahet. Ju mund të përdorni Essentuki numër 4 Slavyanovskuyu, Smyrnovsku. Borjomi, Jermuk, Sairme, Polyustrovskuyu.
Jo Periudha rëndim, dmth në faljen, ju mund të pini tre filxhan çerek (200 ml) tri herë në ditë për një orë e gjysmë përpara se të hahet.
Ata që kanë urth rënda, regurgitation acid vështirë ndonjëherë të rekomandojë plotësimin e ujit mineral, më pak se një filxhan çerek, 20-30 minuta pas të hahet pjesë të vogla.

Mjekët zakonisht përshkruajnë një kurs të trajtimit që zgjat deri në katër javë.
Përsëritet shpenzojnë 3:57 muaj. Kjo ndihmon për të konsoliduar rezultatet e trajtimit, parandalon përkeqësimin.

Por mos harroni se doza dhe kohëzgjatja e trajtimit varet nga shumë rrethana, mund të konsiderojnë vetëm atë doktorin.