Display #
Title Author Hits
Aborti mjekësor admin 204
Arsyeja lehtësim generic dhimbje në dhimbje e punës admin 159
Çfarë duhet të bëj për ta bërë atë qumësht pas lindjes admin 192
Çfarë pilula dhimbje koke të sigurt gjatë shtatzënisë admin 156
Cilat janë pasojat e një avari nervor gjatë shtatzënisë admin 152
Diabeti shtatzënë admin 146
Diagnoza e fetusit para lindjes admin 354
Djali konceptim për metodën kalendarik admin 219
Doppler ultratinguj admin 172
Droga hormonale për mbajtjen e shtatzënisë admin 370
Duke pasur një fëmijë me peshë shumë admin 160
Duke pasur një fëmijë nga spitali admin 160
Efektet e alkoolit në konceptimin e njerëzve admin 172
Fazat e zhvillimit të fëmijës në barkun e nënës admin 167
Frymëmarrje e duhur gjatë përpjekjeve të punës dhe të kota admin 146
Getting shpëtoj e toksicitetit gjatë shtatzënisë admin 185
Kirurgji plastike pas shtatzënisë admin 145
Koha kur ju mund të bëni një abort admin 212
Konceptimi dhe lindja e fëmijës së parë pas 30 admin 266
Kur ju nuk mund të bëjë abortin mjekësor admin 252
Malposition admin 154
Miopi gjatë shtatzënisë se ajo kërcënon admin 206
Ndikimi i abortit në shëndetin riprodhues të grave admin 182
Ndikimi i ushqyerjes me gji në konceptimin admin 206
Ndryshimet e lëkurës gjatë shtatzënisë admin 157
Në ditën e maksimum konceptim admin 303
Ngritja e kapaciteteve për të mbetur me barrë dhe të lindë një fëmijë admin 147
Nipples plasaritur në gji admin 163
Para-përcaktuar seksin e fëmijës admin 164
Përballja me lodhje pas lindjes admin 171
Procedurat dhe testet kur planifikon një fëmijë admin 155
Recover formë pas lindjes admin 198
Rregullat themelore të sigurisë për gratë shtatzëna në Vitin e Ri admin 151
Rreziku i lindjeve në shtëpi dhe Siguri admin 149
Rritja e presionit në shtatzëni admin 165
Shenjat e shtatzënisë në fillim admin 160
Shfaqja Nephroptosis gjatë shtatzënisë dhe sëmundjes llojet admin 191
Shkaqet e abortit në shtatzëninë e hershme admin 189
Shkaqet e depresionit Postpartum Grave admin 191
Shkaqet e ethe në gratë shtatzëna admin 151
Shkaqet e menstruacioneve gjatë shtatzënisë admin 144
Shkaqet e shtatzënisë të shumta admin 157
Shkaqet përhershëm Dështim shtatzanie admin 219
Shkencëtarët kanë identifikuar të shkaktojë për fillimin e punës admin 153
Si funksionon gratë e duhanit të krijoj admin 152
Si mund të ndikojë nënat nervozizmi fëmijë eksitim para lindjes admin 147
Si për të marrë në dorëzim në shtëpi admin 176
Si për të ngrënë në shtatzëninë e hershme admin 152
Si për të ruajtur atraktivitetin e shtatzënisë admin 185
Si të sigurtë lehtësimin e dhimbje prapa gjatë shtatzënisë admin 152
Siguria në shtëpi dhe gjatë udhëtimit gjatë shtatzënisë admin 166
Spirale kontraceptive mbrojtur nga shtatzënia e padëshiruar admin 177
Steriliteti dhe IVF admin 188
Vitamina gjatë shtatzënisë admin 150