Efektet e alkoolit në konceptimin e njerëzve


Në jetën, shumica e njerëzve moderne alkoolit është pothuajse një pjesë integrale në kalim kohe, pjesa tjetër me miqtë dhe festuar ngjarje të ndryshme. Por herët a vonë para se njeriu të ndërgjegjshëm ngre pyetjen se si alkooli do të ndikojë pasardhës të ardhmen.


Kjo pyetje është veçanërisht e rëndësishme në këtë kohë - promovimin koha vidyazyka e alkoolit. Edhe paraardhësit tanë vënë re se në rastin e alkoolit nga të rinjtë kanë lindur fëmijë me të meta. Për shkak të efekteve negative të alkoolit në konceptimin dhe lindjen e fëmijëve në Romën e lashtë u ndalua alkool vajzat futje dhe gratë.Pas këtij ligji u ndryshua dhe alkoolit ishte e ndaluar për të marrë moshë të re e 30 viteve, që njerëzit të cilët janë të moshës riprodhuese. Në Indinë e lashtë, i njëjti ligj ndalon konsumimin e pijeve alkoolike të gjitha grave. Nëse dikush e thyen ligjin, kriminelët djegur në ballin me një siluetë të nxehtë hekuri e shishe. Duke analizuar tregon lart se burrat pijshëm konsiderohen parë qortueshme, paraardhësit tanë besonin se alkooli futje burri pasardhësve të tij nuk do të ndryshojë. Dhe tani shumë besojnë mitin se njeriu të pijshëm, nuk do të ndikojë në shëndetin e pasardhësve të tij të ardhshëm që janë 100% hodhi poshtë sot.


Alkooli në efektet e tij më të keq toksike në trupin e mashkullit zvogëlon rezistencën e trupit ndaj infeksioneve, çrregullime metabolike. Pra, çfarë është ndikimi i alkoolit në konceptimin e njerëzve? Nën efektet negative të alkoolit vijnë pothuajse të gjitha organet, sidomos mëlçinë, zemrën, trurin, veshkat, organet seksuale, është plakja e parakohshme. Meshkujt që pinë alkool, nën ndikimin e alkoolit ndikon gjëndrat seksuale, zvogëlon prodhimin e spermës, ka shkelje të aktivitetit seksual. Në shumë raste, ka pafuqi, dhe njeriu bëhet i pafuqishëm në aspektin seksual. Alkooli - helm për qelizat e gjalla, ajo redukton aktivitetin dhe spermës lëvizshmëri, shtrembërimin e strukturën e tyre gjenetike, dhe për këtë arsye ndikon negativisht konceptim. Këto ngjarje efekte negative të alkoolit në meshkujt dhe është shkaku i konceptues fizikisht dhe mentalisht të sëmurë fëmijët me aftësi të kufizuara të ndryshme.


Gjithashtu, në qoftë se një grua drejton një mënyrë jetese të shëndetshme, nuk konsumojnë alkool dhe pi konceptuar nga burrat, ndoshta një shtatzëni të vështirë, në varësi të karakteristikave individuale të gruas. Manifestimet e shtatzënisë të rënda mund të jetë toksikoz të shpeshta, të vjella, edemë, mund të rrisë presionin e gjakut mund të ndodhë mosfunksionim të veshkave. Po ashtu dhimbje të mundshme të rënda. Këto shenja padyshim mënyrë të pafavorshme ndikojnë në zhvillimin e fetusit dhe për të rritur faktin yyazytsirnist se kjo grua do vështirësitë e punës dhe komplikime.


Mendoni për këtë, nuk mund të zhvillohet normalisht embrionin me alkool dëmtuar qelizat riprodhuese të mashkullit, të cilat janë në thelb inferior, ndoshta askush nuk mendon. Por shumë njerëz besojnë në këtë ditë që komplikime në zhvillimin e fetusit mund të konceptuar vetëm me fajin e nënës, në rast të konsumimit të tepruar të alkoolit. Në disa raste, nën ndikimin e faktorëve negative të shkaktuara nga përdorimi i alkoolit gjatë konceptimit, të dy burrat dhe gratë, fetusi mund të vdes apo të lindur para kohe. Në mënyrë të ngjashme mund të shkaktojë kequshqyerja fetale - fëmijët në raste të tilla janë të lindur me peshë shumë të ulët të lindjes, edhe pse të dhënat e rritjes së foshnjave të njëjta si në sapolindur të shëndetshme. Në këto fëmijë rrudhosur lëkurë të thatë, i cili, pavarësisht kujdesit të kujdesshëm, ka të çara dhe chafing.


Butë shtresa nënlëkurës yndyrë. Kockat e këtyre fëmijëve janë pak të zhvilluara. Është e mundur prania e llojeve të ndryshme të çrregullimeve funksionale të sistemit nervor. Në mënyrë të ngjashme, fëmijët në këto rezistencë të ulët ndaj infeksioneve. Në rastet më të këqija, fëmijët me moshë nuk ka mangësi mendore, nuk është moszhvillimi i fëmijës trurit prapa në zhvillimin mendor mund të zhvillojnë çmenduri, duke përfshirë edhe idiotësi. Eksperimentet në kafshë tregojnë se femrat dhe jo të pijshëm pijshëm meshkujt janë vërejtur për shtatë breza rastet e vdekjes fetale. Dhe pups lindur këtyre prindërit ishin të dobët, të sëmurë, të sëmurë u rrit dhe shtoi në peshë, shpesh vdesin nga sëmundje të gjatë rritjes. Prandaj përgjigja e pyetjes, të cilat ne shpesh mendojmë për - pse disa prej fëmijëve tanë janë mësuar keq, dembel, inerte për të gjithë, ose ata kanë aftësi të kufizuara.


Dhe cilësitë e tilla janë bijtë e familjeve të pasura të cilët nuk konsumojnë alkool. Në këtë rast, ndoshta për të fajësuar për të metat e gjyshërve të fëmijëve dhe stërgjyshërit që përdoret alkool. Dhe prindërit të cilët alkoolit pothuajse të gjithë fëmijët të cilët janë shumë të dehur, ose të prirur për të pirë të shpeshta. Në 70 për qind e njerëzve që vuajnë nga alkoolizmi prindërit ishin gjithashtu alkolikët, dhe vetëm 10 për qind e nënave që vuajnë nga alkoolizmi. Efektet e alkoolit në konceptimin e njerëzve të përkushtuar artikuj të shumtë dhe letra shkencore, shumica e të cilave autorët besojnë se babai mbajnë të njëjtin përgjegjësi për shëndetin e pasardhësit e tyre, dhe gjatë konceptimit është e nevojshme për të përjashtuar alkool nga jeta e tij.