Para-përcaktuar seksin e fëmijës


Find out seksin e fëmijës - ajo dëshiron më prindërit. Në këtë pikë do të thotë shumë spekulime dhe "shenjat e Popullit"! Dhe ndoshta çdo babai i ardhshëm dëshiron të dijë se kur ata kanë një arsye edhe më të vogël. Ky artikull do të ju tregojë për atë, si ne flasim rreth asaj se si për të gjetur fjalën përpara fëmijës pritshme. Kush është i lindur - një vajzë apo një djalë? Kjo nuk është një interes i thjeshtë babai, ajo është nën shumë arsye. Nga seksi foshnjës përcaktohet nga klima në familje, strukturën e ardhshme të familjes. Si mund të para-përcaktuar seksin e fëmijës?


Disa gra i tha - kur ju e dini se seksi i fëmijës është më e lehtë për të përfaqësuar atë të fillojnë për të biseduar me të. Përveç kësaj, disa prindër të duan të zgjedhin emrin e fëmijës, madje edhe para lindjes, dhe ajo duhet të dinë gjininë e fëmijës. Për Shumica e prindërve kate njohuri do të ndihmojë për të përcaktuar ngjyrat në përzgjedhjen e pajës për fëmijën. Në disa raste prindërit të planifikuar posaçërisht seks foshnjës së tyre në të ardhmen, dhe për shkak se vështrim të veçantë për të mësuar apo të përmbushur pritjet e tyre. Dhe sigurisht, disa prindër dashur vetëm pyesin - kush është brenda?


Sot prindërit ndryshe nga gjyshërit tanë, mund të mësojnë seksin e fëmijës gjatë shtatzënisë, ndërsa para se të ishte një mister deri në lindje. Dhe kështu ata u takuan shenja kombëtare, për të kuptuar që ata kanë brenda. Shkenca moderne lejon përdorimin e aparatit tejzanor diagnostike me rezolutë të mirë dhe profesionalizmin e mjekut të përcaktuar seksin e fëmijës, duke filluar nga 12 javë të shtatzënisë. Dhe, kjo do të duket se mitet dhe besimet duhet të qëndrojnë në të kaluarën përgjithmonë. Megjithatë, pavarësisht nga fakti se mjekësia moderne ka arritur shumë, dhe ka pasur metoda të tjera të diagnozës, ka situata që edhe me ultratinguj mund të përcaktojë seksin e fëmijës.


Gjatë tremujorit të parë, organe gjenitale të jashtme janë ende në fazën e formues dhe bookmarks, dhe ultrazërit nuk mund të përcaktojë seksin e fëmijës, si i formuar ende tiparet e jashtme dalluese. Gjithashtu, ka raste kur, dhe në një datë të mëvonshme në ultrazërit paraprakisht nuk mund të përcaktojë seksin e fëmijës, sepse mundësia për të parë fëmija monitoruar organet gjenitale varet krejtësisht në të cilën pozitë është fëmija në studim. Nëse fryti redukton këmbët së bashku, ose është e prapambetur, atëherë organet gjenitale të tij nuk mund të shikoni një doktor. Dhe edhe në qoftë se me anë të ultrazërit në gjendje të përcaktojë seksin e një fëmije është i vogël rreziku i gabimit. Testiseve djemtë në mes - fundi i muajit të tetë nuk zbresin në scrotum, kështu që jashtë nuk është shumë e ndryshme nga vajzat Labia Majora.


Djemtë më të rëndësishme dallim të ketë një penis, por ju nuk mund të shihni fëmijën në mes të këmbëve, dhe nganjëherë mund të lak gishtin tuaj ose kordonin e fetusit që gjatë studimit të vendosur në ijë miratojë organet gjenitale. Sigurisht, kjo është e rrallë, megjithatë, askush nuk mund të nën diagnostifikimit me ultratinguj japë njëqind për qind garanci për përcaktimin e seksit. Dhe këtu është, momenti kur mjeku nuk mund të shihni gjinia e fëmijës ose kur me ultratinguj është shumë herët për të përdorur për të dalë provuar metodat tradicionale për përcaktimin seks. Njerëzit ka shumë mite, besime, shenjat, përmes të cilave për shekuj prindërit u përpoqën të guess seksi e një fëmije. Dhe ne veten ne gjithashtu kuptojmë më të zakonshme "popullore" metodave të përcaktimit të seksit. Dhe të përpiqet për të kuptuar nëse ata kanë ndonjë bazë në realitet pasi ato janë të besueshme.


Toksikoz
Besohet se nëse sëmundje në mëngjes në gjysmën e parë të shtatzënisë theksuar me forcë, fëmija do të jetë mashkull. Kjo deklaratë motivuar përkrahësit e këtij miti në mënyrë që djali, një përfaqësues i seksit tjetër, që do të thotë nëna "chuzherodnee" sesa një vajzë. Dhe për shkak të trupit të nënës duke djalin shoqëruar nga reagim më të ashpër. Në praktikë, manifestimi i toksicitetit gjatë shtatzënisë nuk lidhet me gjininë e fëmijës.

Toksikoz në muajt e parë të shtatzënisë është reagimi i parregullt imun ndaj mama shumë shtatzënë - një tjetër zhvillim në trupin e saj, dhe mund të shprehet në formën e humbjes së oreksit dhe humbje peshe, të përzier, të vjella. Përveç kësaj, fruta mund të ndryshojnë nga gjinia nënës, tipi i gjakut - që i përkasin, gjenomit. Pasi një grua bëhet përgjigjet shtatzëna gjithë imunitar në trupin e nënës si një "bie në gjumë", duke mundësuar fetusin për të zhvilluar mirë. Prandaj manifestime të toksicitetit - agresive reagimin e sistemit imunitar të fetusit është gjithmonë e fshehur provat e sëmundjes në të nënës.


Shkaqe të toksiciteti fillim - çrregullimeve metabolike, natyrë lartë alergjik, sëmundjeve të traktit gastrointestinal, sëmundje të sistemit nervor, infeksionit kronik, mosfunksionim hormonal. Toksikoz - patologji të shtatzënisë, kështu që mund të ndikojë negativisht në shtatzëninë dhe zhvillimin e fëmijës. Pra, nëse ju vazhdimisht ndjekje të përzier, të vjella e përditshme, një humbje e konsiderueshme e oreksit duhet të kontaktoni mjekun tuaj për këshilla, për të zbuluar dhe trajtuar shkaku i këtij reagimi parregullt. Dhe për shkak se seksi i fëmijës nuk është duke u, përveç një shumë të grave që lindi një djalë, nuk vuajnë helmim gjaku gjate veshur, ndërsa nënat janë një numër i konsiderueshëm i vajzave është dashur të përdorë trajtimit toksicitetit. Largohet idenë se djemtë janë më aktive në nënat trajtohen vajzat. Në praktikë, frekuenca e lëvizjeve të ndikojnë në fëmijën ardhmen arsye shumë të ndryshme.