Rregullat themelore të sigurisë për gratë shtatzëna në Vitin e Ri


Shtatzënia - një fazë shumë e rëndësishme në jetën e një çifti, kështu që është e rëndësishme për të vënë atë me përgjegjësi të plotë. Gjëja kryesore është kujdes, sepse Vitit të Ri duhet të bëhet e drejtë, por ju e dini, shtatzënia nuk është një sprovë sëmundje të gëzohemi dhe të mësohet e fëmijës tuaj.


Vendi optimale e festimit për gratë shtatzëna.


Në varësi të gjendjes së shëndetit të zgjidhni ku ju doni për të festuar Vitin e Ri. Nëse ju nuk keni contraindications, toksiciteti, lodhje, ju mund të shkoni shkurtimisht në një restorant me miqtë dhe familjen tuaj. Por mos harroni se jo të mbetet gjatë në dhomën ku tym, zihet fryma dhe me zë të lartë duke luajtur muzikë. Në qoftë se ju vendosni të shkoni festuar Vitin e Ri në një qytet për të mbledhur të gjitha kit e nevojshme mjekësi e ndihmës së parë. Mos harroni, gjëja kryesore që ju duhet për të festuar Vitin e Ri në një atmosferë të qetë dhe të qetë, pa nerva të mira me familjen e tij, e cila është për ju mbështesin dhe të rezistencës.Pastrimi i përgjithshëm për gratë shtatzëna para Vitit të Ri.


Çdo grua shtatzënë lind instinkt shturë, ajo fillon të rritet shumë, ka tendencë për idealin e tij i sforcuar. Por nuk e teproj, sepse gëlltitjes pluhur, zvarritje apo kërcim, zvarritur mobilje mund të jenë të dëmshme dhe shumë e rrezikshme. Është më mirë që ju të ndihmuar dikë, dhe ju keni qenë në sytë e tij. Gjithashtu ndikon negativisht kimikatet familjes fëmijë, kështu që të përpiqet për të përdorin atë sa më pak të jetë e mundur. Të gjitha këto karakteristika të shkaktojnë reaksione alergjike, dhe fëmija juaj mund të jetë i lindur allerhykom.


Çfarë sigurisë masat për gratë shtatzëna në prag të Vitit të Ri?
1. Mos pini alkool, të zëvendësojë atë me lëng frutash.
2. Mos pini duhan dhe të mos një dhomë tymi-mbushur, fëmija mund të lindë me një defekt të mëlçisë, zemrës, veshkave, të toed etj
3. Jini të kujdesshëm që ju nuk do të jetë i shtyrë apo të prekur.
4. Ju nuk mund të hani shumë yndyror, aromë, i kripur, ushqimi i tymosur. Pirja e pijeve të gazuara, të cilat janë shumë të dëmshme për të dy ju dhe fëmijët.
5. Nëse bëhet mirë me shëndet, shtrihem dhe pjesa tjetër, nuk do të turpërohet dhe të vuajnë.


Shtatzënë festë Viti i Ri është shumë e rëndësishme, sepse ata presin mrekulli lindjen e lumturisë së tyre në të ardhmen, për këtë arsye të jetë ajo me gjithë zemër. Por mos harroni sigurisë!


 
R3r3r380.